Cătălin Scărlătescu a părăsit platoul Chefi la cuțițe: „Exagerează foarte mult”. Ce l-a înfuriat pe bucătarul chef

Data actualizării: | Data publicării:
Cătălin Scărlătescu, captură video Antena 1
Descriere foto: Cătălin Scărlătescu, captură video Antena 1

Cătălin Scărlătescu a avut o ieșire nervoasă în cadrul competiției Chefi la cuțite.

Tensiunile dintre cei trei chefi bucătari de la Antena 1 au atins până acum cote maxime, din cauza presiunii și dorinței de a demonstra că echipa fiecăruia este cea mai bună. Totuși, în cea mai nouă ediție a emisiunii Chefi la Cuțite, Cătălin Scărlătescu a fost pus în fața unei situații neprevăzute, pe care nu a mai experimentat-o până acum. Ceilalți doi colegi ai săi au refuzat să-i guste preparatul, întrucât s-au săturat să audă felul în care Scărlătescu primește criticile. 

„Știi ce ai merita? Să nu-ți gustăm din mâncare. De fiecare dată spui că habar nu avem despre mâncare și spui că avem ceva cu tine. Când a fost bun, am recunoscut. Nu am de gând să o gust, pentru că indiferent de ce aș spune, nu îți va păsa.”, a declarat Sorin Bontea.

„Nu am gustat deloc din farfuria lui Cătălin și vreau să explic acum de ce am decis asta. Data trecută, în momentul în care am gustat din toate farfuriile voiam să-l felicit, să-l laud și a refuzat să vorbească. În momentul ăla am aruncat furculița și i-am spus că nu mai gust din mâncarea lui. Sunt momente când exagerează foarte mult, în ceea ce înseamnă farfuria lui și a noastră. Atunci mai bine pun o frână, nu mai gust. Nici eu, nici Sorin, nu am vrut să gustăm, pentru că am vrut să-i confirmăm că dacă nu avem voie să vorbim despre farfuria lui, nu o mai gustăm.”, l-a completat și Florin Dumitrescu.

Acest gest a fost interpretat total diferit de Cătălin Scărlătescu, care consideră că cei doi colegi si săi s-au aliat împotriva sa.

„Și-au pun amândoi în gând să mă șicaneze și văd că tot fac diferite tâmpenii. Au fost mereu împotriva mea.”, a spus și Cătălin Scărlătescu. 

Cătălin Scărlătescu, rețetă specială de sandviș cu ton: „Să nu-l faceți niciodată uscat. Nimănui nu o să-i placă”

 

Cătălin Scărlătescu a părăsit platoul, după o ieșire nervoasă

Tensiunile au continuat însă. În momentul în care cei trei jurați au degustat farfuriile concurenților care au intrat la duelul de eliminare, opiniile diferite nu au întârziat, din nou, să apară. Cătălin Scărlătescu nu a mai făcut însă față presiunilor și a părăsit imediat platoul. Totul a pornit de la o neînțelegere cu privire la vedeta care trebuia să se afle în farfuria pregătită de concurenți.

„În momentul ăla m-am enervat foarte tare, pentru că mi se pare exagerată reacția.”, a spus Florin Dumitrescu.

Sorin Bontea, rețetă de cheesecake reinterpretat. Metoda inedită de preparare a bucătarului chef

 

Care este relația Ginei Pistol cu Cătălin Scărlătescu

Dacă între cei trei chefi există adesea diferite discuții în contradictoriu, Gina Pistol declara recent faptul că are o relație foarte bună și specială cu bucătarul chef, cu care se întâlnește adesea și în timpul liber. 

„Cătălin îmi este cel mai apropiat, pentru că de foarte multe ori ne întâlnim și în afara filmărilor, este ca un frate mai mare pentru mine. Țin foarte mult la el. Este ocrotitor cu mine, grijuliu și știu că mă iubește. Nu știu dacă oamenii pot înțelege această iubire dintre noi, dar este una curată și sinceră.

Florin și Cristina Dumitrescu sunt și ei niște oameni extraordinari, dar nu apucăm să petrecem foarte mult timp împreună, pentru că avem fiecare un program încărcat.

Și Sorin îmi este la fel de drag, însă știu că în timpul liber este alături de familia sa. În ceea ce privește gătitul, de la toți cei trei chefi am învățat câte ceva, ba chiar uneori îi mai sun când vreau să gătesc ceva nou acasă. Ei sunt foarte săritori, îmi dau sfaturi foarte bune și chiar din rețetele lor secrete. (zâmbește)”, a spus Gina Pistol, potrivit viva

Sorin Bontea, rețeta secretă de chiftele marinate. Trucul inedit al celebrului chef: „Cel mai important este...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel