Cătălin Moroșanu, în pragul disperării: „Este o tragedie. Am pierdut tot! O iau de la capăt, de la zero”

Data publicării:
Captură video youtube/ Kanal D
Descriere foto: Captură video youtube/ Kanal D

Cătălin Moroșanu a vorbit despre o situație extrem de neplăcută prin care a trecut recent. 

Cătălin Moroșanu a trecut printr-o situație fără precedent, în urmă cu puțin timp. Cunoscutul sportiv a fost victima hackerilor, care i-au furat contul de Facebook, una dintre sursele principale de venit ale acestuia. Acolo avea o comunitate impresionantă de fani, adunată de-a lungul timpului, care acum trebuie luată de la zero. În ciuda încercărilor disperate ale lui Cătălin Moroșanu de a-și recupera contul personal de socializare, nu s-a mai putut face nimic. Sportivul a fost extrem de supărat, din cauza faptului că multe contracte de imagine vor fi pierdute, după această întâmplare nefericită.

„Mi-au fost hackuite ambele conturi. Prima oară, a fost hackuit contul personal și automat, după, a intrat și în contul oficial. Pentru mine este o tragedie. Facebook-ul era principalul canal de comunicare cu fanii mei. Am încercat să recuperez contul. Am căutat tot felul de persoane din România și se pare că nu am reușit. Mi-a fost trimis un mesaj pe Messenger și automat pe personal m-au hackuit, iar de pe personal pe cel oficial și am rămas așa. De opt luni de zile încerc să recuperez. Se pare că nu am reușit și acum mi-am făcut alt cont. Acum o iau de la capăt, de la zero. O să fie destul de greu, dar asta este.

Eu am făcut greșeala foarte mare că nu am avut autentificarea cu doi pași. Pierdem contracte, pierdem bani, am pierdut tot!”, a mărturisit Cătălin Moroșanu pentru Antena Stars, conform as.ro.
 

Poate te interesează și: Cătălin Moroșanu: „Prima bătaie am luat-o de la o fată”. Luptătorul K1 a fost victima bulluing-ului în copilărie

 

Cum l-a schimbat faima pe Cătălin Moroșanu

Faptul că este unul dintre cei mai cunoscuți kickboxeri din România nu a venit la pachet fără consecințe. Cătălin Moroșanu declara recent faptul că celebritatea i s-a urcat la cap de foarte multe ori, iar norocul său a stat în persoanele pe care le avea alături la vremea aceea și care au știut cum să-l readucă cu picioarele pe pământ.

"Mi s-a urcat de multe ori celebritatea la cap. Soția mea a suferit cel mai mult din acest motiv. Eram mereu plecat, nu mai stăteam cu ea, nu îi mai ofeream atenție. Ea avea 16 ani când ne-am cunoscut, și de atunci mi-a zis că vrea să fie fericită, când se face mare. Există un preț al celebrității, dezamăgire, oamenii din jurul tău sunt cei care suferă și tu nu realizezi. E foarte important să ai acele persoane care să te tragă de mânecă și să îți spună că ai luat-o razna. Eu am luat-o de multe ori razna, recunosc. Am avut momente când celebritatea m-a schimbat în rău.", a declarat Cătălin Moroșanu, în emisiunea de pe Kanal D.

Poate te interesează și: Cătălin Moroșanu, dezvăluiri neașteptate despre căsnicia cu Georgiana: „Nu mai este flacăra de la începutul relației”

 

Ce spunea recent sportivul cu privire la relația cu soția sa

Când vine vorba de soția sa, Cătălin Moroșanu spunea că Georgiana, femeia cu care este de aproximativ 20 de ani, i-a fost alături neîncetat. Aceasta l-a susținut indiferent de rezultate sau de condiția materială pe care cei doi o aveau la început de drum. 

"În viață suntem bărbatul unei singure femei și nu-mi văd viitorul fără Georgiana. M-a suportat extrem de mult, m-a susținut și nu mi-a pus nici măcar o piedică. Contează mult ca femeia să te susțină în ceea ce faci. Atunci când nu aveam bani, aveam doar o conservă de ton, ea mi-a spus să o mănânc eu, pentru că aveam antrenamente, iar ea a zis că merge să mănânce acasă, la părinții ei. Lucrurile astea m-au ajutat foarte mult să o iubesc și să apreciez cât de importantă a fost în cariera și în viața mea.",a mai dezvăluit el.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel