Cătălin Moroșanu, dezvăluiri neașteptate despre căsnicia cu Georgiana: „Nu mai este flacăra de la începutul relației”

Data publicării:
Catalin Morosanu și Georgiana, sursa foto Instagram
Descriere foto: Catalin Morosanu și Georgiana, sursa foto Instagram

Cătălin Moroșanu a făcut dezvăluiri inedite despre relația pe care o are cu soția sa.

Cătălin Moroșanu și soția lui sunt într-o relație de 19 ani, iar totul a fost dragoste la prima vedere. S-au cunoscut încă din perioada liceului, iar de atunci au fost de nedespărțit. Au o fetiță minunată și o căsnicie solidă. Cătălin Moroșanu a dezvăluit că și-a cunoscut soția în tren. Nu a avut prea mare încredere că vor fi împreună, dar destinul le-a unit sufletele, iar de atunci totul a căpătat un alt sens pentru faimos. 

Recent, Cătălin Moroșanu a dezvăluit care este secretul unei căsnicii de durată. Sportivul trăiește o poveste de dragoste alături de soția sa, Georgiana.

„Sunt mai mulți factori. În primul rând, cei care au o relație de mai mult timp trebuie să facă un copil, să își construiască o familie. Oricât de mult stai într-o relație, dacă nu se face o casă sau nu vine un copil, intervin problemele. Din acest motiv, foarte multe relații ajung la suprasaturație, iar oamenii nu mai au pentru ce să stea împreună. Mereu le-am zis prietenilor mei: Dacă ai o relație de foarte mult timp, vine momentul să te căsătorești, apoi să faci copii. Copiii sunt un liant foarte important într-un cuplu și chiar oferă un scop în viață.Faptul că am avut-o pe Natalis în 2010 și pe Nicolas Patrick în 2021 a contat foarte mult, ne-a ținut uniți. În al doilea rând, într-o relație contează foarte mult să fiți parteneri de viață, în tot ceea ce faceți. Nu există ca unul să comande tot timpul și celălalt să se supună. Trebuie să se formeze o echipă și partenerul de lângă tine să fie tratat cu respect pentru a construi ceva’, a declarat Moroșanu pentru ego.ro.

 

Cătălin Moroșanu: „Totul o să se destabilizeze la un moment dat”

„Rezistăm, eu tot timpul am fost plecat, pe drumuri. Nu este o problemă. Vorbim în fiecare zi la telefon, mă duc în fiecare weekend acasă, nu mi se pare ceva ieșit din comun. Repet, familia este stâlpul unei relații, o să o spun mereu. Dacă nu există un scop comun, atunci totul o să se destabilizeze la un moment dat. Și relația intră într-o buclă temporală, se fac mereu aceleași lucruri. Eu așa văd lucrurile, însă fiecare trebuie să decidă cu privire la ceea ce este mai bine pentru el’, a spus luptătorul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel