Cristina Cioran, blocată în lift cu Ștefan Bănică Jr.: „A fost un moment foarte fain. Cred că am stat 20 de minute”

Data actualizării: | Data publicării:
Cristina Cioran, captură video YouTube/ PRO TV
Descriere foto: Cristina Cioran, captură video YouTube/ PRO TV

Cristina Cioran dezvăluie cum a ajuns să se blocheze în lift tocmai cu Ștefan Bănică Jr. Ce au făcut cei doi în cele 20 de minute. 

Cristina Cioran a fost invitată în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV, acolo unde a vorbit despre viața de mamă. În urmă cu aproape 2 ani, actrița a născut prematur. Atunci, viața ei s-a transformat într-u adevărat coșmar, fiind nevoită să se externeze din spital fără fiica ei, care a mai rămas internată câteva săptămâni. 

Deja mămică cu experiență, Cristina se declară un părinte relaxat și spune că există distracție și după ce vine copilul în viața ta. 

 

„Să știi că și atunci când ai copii, poți să te distrezi în continuare! Nu neapărat cu ei. Nu mă refer când te joci cu copiii. Poți să mai ieși, să te mai distrezi”, a declarat Cristina Cioran, în emisiunea de la PRO TV. 

 

Emma va împlini vârsta de 2 ani în luna iulie. 

„Nu vorbește, e acolo, pe limba ei. A început să meargă, trage de toate alea. Nu putem merge în nicio vizită, dar măcar putem merge la restaurant. (...) Uneori mă simt ca Samantha din Sex and the city. Imi vine să spun: vă rog nu mai primiți familii cu copii. Există restaurante în care nu ai voie cu copii, nu că s-ar întâmpla ceva numai pentru adulți, dar ca să nu deranjeze. Și sunt locuri în care au family Rooms, adică au jocuri”, a mai spus vedeta. 

 

„Sunt o mamă relaxată”

 „Am timp și pentru mine, dacă vreau. Că de multe ori dai vina pe copil că nu ai timp, glumesc. (...) Sunt o mamă relaxată! Nu știu de ce, asta vorbeam și cu o prietenă mai devreme. Eu am obișnuit-o pe Ema să doarmă singură. Nani, nani, la ora 9, biberonul, îmi face și cu măna „pa, pa”, să o las singură. Dimineața pe la 5-6 îi mai fac un biberon și până pe la ora 11- 12 doarme. Mai stă mama cu ea când am nevoie de timp”, a mai spus ea.


„Îmi merge foarte bine”


Întrebată dacă are pe cineva în viața ei, vedeta a evitat să dea un nume, însă a dezvăluit că viața ei sentimentală este grozavă. 


„Îmi merge foarte bine. În viața mea sunt foarte multe persoane și le mulțumesc pe această cale. În legătură cu dragostea, totul merge extraordinar de bine”, a mai spus actrița.

A urmat apoi proba întrebărilor fulger, iar actrița nu a ezitat să răspundă cu seninătate.  

Ce ar face  Cristina Cioran dacă ar putea schimba un singur eveniment din trecutul ei

„N-ai cum să schimbi nimic, dar dacă ar fi să schimb ceva, aș fi preferat să nu am o naștere prematură. Dar,  cum nimic nu este întâmplător și cred că așa a fost să fie. Dar dacă ar fi să pot schimba, asta ar fi fost, pentru că a fost o perioadă traumatică, și pentru copilaș, dar și pentru noi”, a răspuns vedeta. 

A rămas blocată în lift cu Ștefan Bănică Jr. 


Întrebată cu cine și-ar dori să rămână blocată în lift, actrița a dezvăluit că nu visează la așa ceva, însă a povestit un episod amuzant, când a rămas blocată în lift cu Ștefan Bănică Jr. 

„Filmam o reclamă, la un detergent, și cu cine credeți că am rămas blocată în lift. A fost foarte haios. Ne-am distrat. Cred că am stat 20 de minute. Am vorbit, hihihi, ha ha ha. Am râs foarte mult, pentru că echipa de filmare era afară și încerca să se scoată. Nu aveam telefoane, în schimb, aveam lavaliere. Iar reclama era ceva haios, mai era cineva cu noi, Sonia, partenera mea de reclamă. A fost un moment foarte fain”, a mai spus aceasta. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel