Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, nuntă în secret? Declarațiile asistentei: „Așa am ajuns să ne și căsătorim!”

Data publicării:
Sursa foto: Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Instagram

Ramona Olaru a făcut niște declarații surprinzătoare, cu privire la relație dintre ea și Cătălin Cazacu.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru formează un cuplu de foarte mult timp. Inelul de logodnă a venit și el, în timpul unei vacanțe de lux din Grecia, în care cei doi îndrăgostiți au petrecut clipe de neuitat. Toată lumea este acum curioasă de momentul în care aceștia își vor uni oficial destinele. Cei doi au participa recent în cadrul unei prezentări de modă realizată de Cătălin Botezatu, unde asistenta matinalului de la Neatza cu Răzvan și Dani a făcut niște declarații surprinzătoare. 

„I-am zis: «Uite, dacă știam că mă aduci la un astfel de eveniment, puteam să mă machiez și eu, să fiu frumoasă, ca toate celelalte femei!».

Și el mi-a zis: «Nu, că tu nu ești ca toate celelalte femei, tu ești FEMEIA!»”, a declarat Ramona Olaru la o prezentare de modă organizată de Cătălin Botezatu, pentru cancan.ro.

„Ca să ne înțelegem, dacă vreo secundă s-a crezut că pe frumusețe eu am cucerit, nu pe frumusețe, pe vorbe!”, a completat Cătălin Cazacu, potrivit sursei citate.

„Pe vrăjeală multă și mie îmi place vrăjeala și așa am ajuns să ne și căsătorim!”, a încheiat asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani, în spirit de glumă.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, dezbrăcați, pe mare. Cum au ajus să facă baie fără costume de baie. Vacanță cu peripeții în Italia

 

 Ce spune Cătălin Cazacu despre certurile din cuplu

Relația celor doi nu a fost mereu lapte și miere. Aceștia au fost de-a lungul timpului, protagoniștii diferitelor certuri în public, care au ajuns imediat și în mediul online. Dacă într-o vreme, toată lumea credea că aceștia au pus capăt relației, Cătălin Cazacu a clarificat imediat situația, spunând faptul că certurile în cuplu sunt niște lucruri firești, ca în orice altă relație, de altfel.

„Nu ne certăm. Ca orice oameni, avem și noi subiecte în care avem păreri diferite. Atât, este singurul lucru. În rest, nu ne certăm, suntem foarte bine. Suntem împreună, suntem OK.Ne place totul unul la altul, nu e nimic să nu ne placă. Dacă nu ne plăcea, nici eu nu stăteam cu ea și nici ea nu stătea cu mine', a spus Cătălin Cazacu pentru cancan.ro.

Ramona Olaru a apelat la psihoterapeut. Ce se întâmplă cu vedeta: „Viața mea nu este așa roz”

 

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru vor o nuntă simplă

Ma mult, acesta a mărturisit tot atunci faptul că relația cu Ramona Olaru este cât se poate de simplă și transparentă și n-au încercat niciodată să pară ceea ce nu sunt.

 „Noi nu pozăm în altceva decât suntem, nu vrem să părem familia și nici cuplul perfect, nu vrem să dăm sfaturi de dragoste nimănui, noi ne trăim dragostea cum știm noi.'.

De asemenea, Cătălin Cazacu oferea recent detalii și despre nunta cu Ramona Olaru. Se pare că cei doi nu își doresc o nuntă tradițională, ci una în care toată lumea să se simtă bine și relaxată. 

 „Nu o să fie o nuntă niciodată cu frac și cu tradiții și cu o sală de nunți în care toată lumea să vină la patru ace, pentru că nu suntem noi.La noi, la evenimentul nostru, o să fie toată lumea relaxată. Dar lucrăm la el și în momentul în care o să știm cum arată, o să știe toată lumea', a mai spus Cazacu.

Cătălin Cazacu, pus la ZID de către mama fiului său: „Andrei s-a săturat să tot cunoască altă ‘prietenă a lui tata’”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel