Ramona Olaru a apelat la psihoterapeut. Ce se întâmplă cu vedeta: „Viața mea nu este așa roz”

Data publicării:
Sursa foto: Ramona Olaru, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ramona Olaru, instagram

Ramona Olaru a ajuns pe mâna psihoterapeutului. Vedeta a povestit ce se întâmplă cu ea în ultima perioadă. 

Deși este mereu energică și cu zâmbetul pe buze, Ramona Olaru, în vârstă de 33 ani, a recunoscut că a apelat la terapie. Vedeta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” le-a povestit fanilor pe rețelele de socializare că a apelat la psihoterapeut pentru a gestiona mai ușor problemele din viața sa și pentru a fi mai bine cu ea. 

Ramona Olaru a apelat la psihoterapeut

„Neștiind unde te situezi în anumite momente din viață și cum să le manageriezi sau cum să le tratezi, să nu mai sară țandăra, să nu mai iei totul chiar așa de personal, este mai mult decât benefic faptul de a merge la psihoterapeut. Spun și susțin acest lucru pentru o lume mai bună și pentru o comunicare mai bună tu cu tine și apoi tu cu ceilalți. Mesajul ăsta este pentru voi, dar și pentru mine. De când am ajuns din vacanță nu am ajuns la doamna psiho și de săptămâna viitoare ar trebui să mă reapuc. Știu, nu mă vedeți așa serioasă, dar până la urmă am și eu o vârstă și ar trebui să iau lucrurile mai în serios. Să știți că nici eu nu sunt perfectă și nu toată viața mea e roz”, a declarat matinala de la „Neatza cu Răzvan și Dani” în cadrul unui InstaStory.

Ramona Olaru, despre copilăria grea de la țară

Ramona Olaru a vorbit despre perioada copilăriei, petrecută la țară. Vedeta a trăit mulți ani într-o fermă și a cunoscut și munca grea.  Frumoasa asistentă de la „Neața cu Răzvan și Dani” a dezvăluit că viața ei nu a fost mereu roz. 

„Să o luăm cu începutul! M-am născut în județul Prahova, Vălenii de Munte, şi mai apoi ai mei s-au mutat într-o fermă din județul Călărași. Acolo unde am crescut şi, da, acolo am avut copilăria aia grea de mers la sapă, de jucat desculţă în noroi, de mers la cules de porumb cu ziua, de mâncat legume direct din grădină. Atunci mi se părea normal. Acum mi se pare că erau un pic cam mult pentru un copil acele munci… Mereu, întorsul în astfel de amintiri mă face să plâng, şi nu ştiu de ce”, a declarat Ramona Olaru pentru VIVA!. 


Ramona Olaru a declarat că părinții ei sunt simpli muncitori în agricultură. Vedeta nu are o relație foarte apropiată cu ei, dar merge uneori să îi viziteze și vorbesc adesea la telefon. 


Ramona Olaru spune că a avut de câștigat de-a lungul timpului datorită înălțimii ei, dar în școală era un copil marginalizat din cauza condiției ei materiale. 


„Din cauza aspectului fizic niciodată nu am avut de suferit. Deloc! M-a ajutat mult, încă din perioada liceului. Victima bullyingului poate am fost pentru faptul că eu, fiind de la fermă, mergeam la şcoală într-un sat din apropiere, iar acolo eram marginalizată, dacă vrei, sau privită mai ciudat, dar cam atât. Într-un fel sau altul, am fost acceptată, până la urmă”, a adăugat vedeta. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel