Cătălin Cazacu, pus la ZID de către mama fiului său: „Andrei s-a săturat să tot cunoască altă ‘prietenă a lui tata’”

Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Cazacu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Cazacu, Instagram

Cătălin Cazacu a fost criticat dur de către mama fiului său. Blondina nu s-a mai putut abține și a răbufnit.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru formează un cuplu de câteva luni bune de zile. Chiar dacă au fost mai multe momente de cumpănă între cei doi, când s-a zvonit faptul că și-ar fi spus chiar adio, sportivul și-a exprimat în repetate rânduri dorința de a o lua pe frumoasa prezentatoare de soție. Zis și făcut! Bărbatul și-a luat inima în dinți și i-a adresat iubitei sale marea întrebare. 

 Recent, cei doi au fost surprinși în timp ce se certau la malul mării. Potrivit unor surse, totul ar fi plecat de la faptul că frumoasa blondină a plecat alături de prietenele sale la mare, în Mamaia. Ulterior, cei doi s-au împăcat. 

Ce spune fosta parteneră a lui Cătălin Cazacu despre relația acestuia cu Ramona Olaru

Cătălin Cazacu a avut o relație cu Nicoleta Delinescu, femeia care l-a făcut tătic pentru prima dată. Cei doi și-au spus adio, dar au rămas în relații bune pentru fiul lor.  Recent, blondina și-a exprima părerea sinceră despre relația fostului partener cu Ramona Olaru. Vedeta a susținut că îi dorește fostului său partener să facă pasul cel mare cu persoana potrivită, mai ales că fiul lor, Andrei, s-ar fi săturat să le cunoască pe femeile care au trecut prin viața părintelui său.

„Pe Ramona nu o cunosc personal, nu pot să am nicio părere despre relația lor. Ceea ce mai văd și eu în presă și aflu de la apropiații lui Cătălin este că relația lor e din același tipar ca celelalte relații pe care le-a avut.

Eu sper ca el să aleagă cu inima când va face pasul și sper să fie cât mai curând o stabilitate în viața lui. Asta o spun spre binele lui Andrei care s-a săturat să tot cunoască altă și altă ‘prietenă a lui tata'”, a declarat Nicoleta Delinescu pentru Click.

Cătălin Cazacu rupe tăcerea despre certurile cu Ramona Olaru

„Nu ne certăm. Ca orice oameni, avem și noi subiecte în care avem păreri diferite. Atât, este singurul lucru. În rest, nu ne certăm, suntem foarte bine. Suntem împreună, suntem OK.Ne place totul unul la altul, nu e nimic să nu ne placă. Dacă nu ne plăcea, nici eu nu stăteam cu ea și nici ea nu stătea cu mine', a spus Cătălin Cazacu pentru cancan.ro.

Cazacu: „Suntem oameni reali”

Deși apar tensiuni între ei atunci când apar în public, Cătălin Cazacu a recunoscut că nu îi place să se ascundă , spre deosebire de alții, care pozează în cuplurile perfecte.

„Suntem niște oameni reali și lumea este obișnuită cu oameni care «pozează». Noi nu «pozăm». Toată lumea se ceartă, diferența este că la noi se vede pentru că ăștia suntem.Suntem reali, când ne certăm, ne certăm, când ne împăcăm, ne împăcăm, când ne iubim, ne iubim… suntem oameni reali.Restul oamenilor știu să o mascheze, să o joace. Noi nu știm și nici nu vrem chestia asta. Ăștia suntem noi, ne iubim cu năbădăi, dar ne iubim',a mai spus iubitul Ramonei.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru vor o nuntă simplă

Cooprezentatorul TV a mărturisit că relația cu Ramona Olaru este cât se paote de simplă și transparentă și pozează fix așa cum sunt, chiar și cu tensiunile dintre ei. 

 „Noi nu pozăm în altceva decât suntem, nu vrem să părem familia și nici cuplul perfect, nu vrem să dăm sfaturi de dragoste nimănui, noi ne trăim dragostea cum știm noi.'.

De asemenea, Cătălin Cazacu a oferit detalii și despre nunta cu Ramona Olaru. Se pare că cei doi nu își doresc o nuntă tradițională, ci una în care toată lumea să se simtă bine și relaxată. 

 „Nu o să fie o nuntă niciodată cu frac și cu tradiții și cu o sală de nunți în care toată lumea să vină la patru ace, pentru că nu suntem noi.La noi, la evenimentul nostru, o să fie toată lumea relaxată. Dar lucrăm la el și în momentul în care o să știm cum arată, o să știe toată lumea',a mai spus Cazacu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel