Cătălin Cazacu, cu ochii în lacrimi: „Vreau să îi reproșez că a plecat și nu a anunțat”

Data actualizării: | Data publicării:

Cătălin Cazacu a izbucnit în lacrimi în direct, după despărțirea de Ramona Olaru.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru s-au despărțit recent, asistenta matinalului de la Antena 1 fiind cea care a făcut anunțul. Cei doi au avut mai multe suișuri și coborâșuri de-a lungul relației lor, însă se pare că de data aceasta decizia este definitivă. Recent, sportivul a fost surprins în cadrul emisiunii pe care o prezintă pe Antena Stas cu ochii în lacrimi, lucru care a stârnit atenția tuturor. 

„Nu mă deranjează că în lacrimi sunt, asta am spus, nu mă deranjează „marele crai”, dar de Dorobanți, nu am fost niciodată în Dorobanți. Eu de când m-am mutat în București nu am prins Decebal și nici Dorobanți”, a declarat Cătălin Cazacu, la Antena Stars.

Cătălin Cazacu plângea, de fapt, din cauza faptului că i se stricase telefonul, nicidecum din cauza despărțirii prin care a trecut.

„Îmi pare rău că s-a ajuns aici în relația noastră, dar dacă nu făcea ce a făcut nu se ajungea aici. Vreau să îi reproșez că a plecat și nu a anunțat. Nu știu motivul, în sufletul meu sunt terminat”, a mai spus prezentatorul.

Poate te interesează și:  Cătălin Cazacu îi critică pe cei care realizează podcasturi: „Mai avem și noi nevoie de ospătară, mecanici”

 

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit

Ramona Olaru a fost singura care a vorbit până acum de despărțire. Blondina nu a dat un motiv clar pentru care s-a întâmplat această ruptură, însă, spune ea, fostul logodnic pur și simplu nu a mai căutat-o. Chiar dacă în trecut putea vedea această situație ca fiind o tragedie, vedeta spune că acum s-a maturizat, motiv pentru care vede altfel lucrurile.

„Nu știu dacă ne-am certat, dar, de două săptămâni, nu ne mai vorbim! Nu m-a căutat deloc în acest timp! Nu o să fac, încă, un anunț în ceea ce-l privește. Văd lucrurile altfel acum că m-am maturizat! I-oi fi făcut eu zile fripte?! Nu tot timpul viața e roz, nu tot timpul se întâmplă ce-ți dorești. Unele lucruri nu ies cum vrei. Un an am fost împreună! Suntem oameni și ne mai certam!

Eu locuiam în casa lui. Nu îmi mutasem toate lucrurile la el! Am două pisici!”, a declarat Ramona, dezamăgită, la „Xtra Night Show”.

Citește și: Ramona Olaru a răbufnit în trafic. Ce a enervat-o la culme pe asistenta TV: „E ceva rău”

Asistenta de la Neatza speră la o împăcare

Ramona Olaru nu s-a putut pronunța dacă despărțirea este una definitivă. Chiar dacă aceasta și-a făcut deja planuri de vacanță fără Cătălin Cazacu, la venirea în țară blondina speră totuși la remedierea situației.

„Dacă se rezolvă niște lucruri, îi dăm înainte! Acum, sunt în momentul de acceptare. I-oi fi făcut eu zile fripte, cum s-a spus?!

Atâta zic acum că s-au întâmplat niște lucruri! Eu mă pregătesc să plec în vacanță cu prietenii! După aceea, vedem ce se mai întâmplă!”, a adăugat Ramona.

VEZI și: Ramona Olaru, ipostază de infarct. Iubita lui Cătălin Cazacu a renunțat complet la inhibiții / FOTO

 

Ramona Olaru a apelat la psihoterapeut

„Neștiind unde te situezi în anumite momente din viață și cum să le manageriezi sau cum să le tratezi, să nu mai sară țandăra, să nu mai iei totul chiar așa de personal, este mai mult decât benefic faptul de a merge la psihoterapeut. Spun și susțin acest lucru pentru o lume mai bună și pentru o comunicare mai bună tu cu tine și apoi tu cu ceilalți. Mesajul ăsta este pentru voi, dar și pentru mine. De când am ajuns din vacanță nu am ajuns la doamna psiho și de săptămâna viitoare ar trebui să mă reapuc. Știu, nu mă vedeți așa serioasă, dar până la urmă am și eu o vârstă și ar trebui să iau lucrurile mai în serios. Să știți că nici eu nu sunt perfectă și nu toată viața mea e roz”, a declarat matinala de la „Neatza cu Răzvan și Dani” în cadrul unui InstaStory.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel