Cătălin Cazacu îi critică pe cei care realizează podcasturi: „Mai avem și noi nevoie de ospătară, mecanici”

Data actualizării: | Data publicării:
Cătălin Cazacu, captură video TikTok
Descriere foto: Cătălin Cazacu, captură video TikTok

Cătălin Cazacu a transmis un mesaj dur, în mediul online.

Cătălin Cazacu a răbufnit în mediul online și le-a transmis un mesaj acid celor care realizează podcasturi în mediul online. În ultima vreme, persoanele care s-au direcționat către acest „job” s-au înmulțit, consideră prezentatorul TV. În acest sens, fostul logodnic al Ramonei Olaru le recomandă celor care au această pasiune să „termine” cu podcasturile, dintr-un singur motiv. Cătălin Cazacu spune că cineva trebuie să mai practice și meserii, precum este cea de mecanic, instalator, și nu să activeze toată lumea în mediul online.

„Ce am vrut să vă zic eu... mai terminați cu podcasturile, că mai avem și noi nevoie de ospătară, mecanici, instalatori. Dacă ai nevoie de cineva să schimbe un robinet, toată lumea e online.”, a spus Cătălin Cazacu pe rețelele de socializare. 

Cătălin Cazacu s-a despărțit de Ramon Olaru

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru și-au spus „Adio” recent. Chiar dacă frumoasa prezentatoarea a fost cerută în urmă cu ceva timp și în căsătorie, iar cei doi păreau că se iubesc foarte mult, dovadă fiind fotografiile și videoclipurile pe care ei le făceau mereu în mediul online, aceștia au decis să meargă pe drumuri separate. Cea care a scos adevărul la iveală a fost asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani, care nu este sigură de motivul care ar fi cauzat ruptura dintre ea și fostul ei logodnic. Cei doi nu-și mai vorbesc deja de câteva săptămâni, timp în care vedeta spune că nu a fost deloc căutată de Cătălin Cazacu.

„Nu știu dacă ne-am certat, dar, de două săptămâni, nu ne mai vorbim! Nu m-a căutat deloc în acest timp! Nu o să fac, încă, un anunț în ceea ce-l privește. Văd lucrurile altfel acum că m-am maturizat! I-oi fi făcut eu zile fripte?! Nu tot timpul viața e roz, nu tot timpul se întâmplă ce-ți dorești. Unele lucruri nu ies cum vrei. Un an am fost împreună! Suntem oameni și ne mai certam!

Eu locuiam în casa lui. Nu îmi mutasem toate lucrurile la el! Am două pisici!”, a declarat Ramona, dezamăgită, la „Xtra Night Show”.

VEZI și: Ramona Olaru a răbufnit în trafic. Ce a enervat-o la culme pe asistenta TV: „E ceva rău”

„Acum, sunt în momentul de acceptare”

Blondina spune că și-a făcut chiar și planuri de vacanță, fără partenerul ei de viață. Cu toate acestea, Ramona Olaru pare resemnată, însă nu exclude nici o posibilă împăcare. Aceasta spune că așteaptă să vadă cum se așează lucrurile, după ce se întoarce din vacanța de vis, pe care a plănuit-o alături de prietenii ei. 

„Dacă se rezolvă niște lucruri, îi dăm înainte! Acum, sunt în momentul de acceptare. I-oi fi făcut eu zile fripte, cum s-a spus?!

Atâta zic acum că s-au întâmplat niște lucruri! Eu mă pregătesc să plec în vacanță cu prietenii! După aceea, vedem ce se mai întâmplă!”, a adăugat Ramona.

Cătălin Cazacu îl face praf pe Culiță Sterp, după ce s-a urcat băut la volan: „Ți se pare că tu ești Dumnezeu”

Ramona Olaru a apelat la psihoterapeut

Chiar dacă pe micile ecrane, vedeta afișează întotdeauna un zâmbet molipsitor, în realitate, viața ei nu este roz mereu. Ramona Olaru le-a dezvăluit astfel fanilor faptul că merge frecvent la psihoterapeut, îndemnăndu-i pe toți cei care trec prin momente de cumpănă să facă asta.

„Neștiind unde te situezi în anumite momente din viață și cum să le manageriezi sau cum să le tratezi, să nu mai sară țandăra, să nu mai iei totul chiar așa de personal, este mai mult decât benefic faptul de a merge la psihoterapeut. Spun și susțin acest lucru pentru o lume mai bună și pentru o comunicare mai bună tu cu tine și apoi tu cu ceilalți. Mesajul ăsta este pentru voi, dar și pentru mine. De când am ajuns din vacanță nu am ajuns la doamna psiho și de săptămâna viitoare ar trebui să mă reapuc. Știu, nu mă vedeți așa serioasă, dar până la urmă am și eu o vârstă și ar trebui să iau lucrurile mai în serios. Să știți că nici eu nu sunt perfectă și nu toată viața mea e roz”, a declarat matinala de la „Neatza cu Răzvan și Dani” în cadrul unui InstaStory.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel