Cătălin Cazacu aruncă bomba. Când poate avea loc nunta cu Ramona Olaru: 100% trebuie să vă așteptați vara aceasta

Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Cazacu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Cazacu, Instagram

Cătălin Cazacu a vorbit despre relația pe care o are cu Ramona Olaru.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru formează un cuplu de câteva luni bune de zile. Chiar dacă au fost mai multe momente de cumpănă între cei doi, când s-a zvonit faptul că și-ar fi spus chiar adio, sportivul și-a exprimat în repetate rânduri dorința de a o lua pe frumoasa prezentatoare de soție. Cu toate acestea, inelul de logodnă întârzie să apară, iar Cătălin Cazacu a mărturisit faptul că acesta poate fi pe drum.

"Da, căutăm inelul. O fi sau nu de logodnă, asta vom vedea. M-am uitat deja la preț. Ne e bine și e normal, pentru ceea ce ne dorim. Probabil direcția aia este, dar la noi se vede, nu știm să ne ascundem și dacă e ceva se vede.", a dezvăluit Cătălin Cazacu, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV. 

Cine e mai romantic, în relația celor doi

Chiar dacă și-ar dori să fie romantici, Cătălin Cazacu spune că timpul nu le permite întotdeauna să recurgă la acest lucru.

"Eu zic că eu sunt romantic, dar dacă o întrebi pe Ramona probabil că va zice că ea. Sunt momente și momente, mai e și problema timpului, care nu ne lasă să fim romantici cât am vrea.", a mai spus acesta.

Ramona Olaru a răbufnit pe rețelele de socializare: Am trei probleme majore

"Dacă vreau o viață liniștită, ea are dreptate"

Cei doi îndrăgostiți au parte și de niște programe de muncă total diferite, care nu le-au permis încă să-și formeze niște tabieturi împreună.

"Tot timpul ea are dreptate. Dacă vreau o viață liniștită, ea are dreptate.

Eu nu beau cafea, iar ea se trezește la 5:50, deci obiceiul cu cafeaua nu ne-a intrat în reflex, așa că ne bucurăm de weekend, când putem să ne trezim la aceeași oră. În rest, e puțin mai delicat cu programul nostru, dar asta este. Încercăm să le facem pe toate.", a continuat el.

Ce spune Cătălin Cazacu despre nunta cu Ramona Olaru

Vedeta nu a negat o posibilă nuntă cu partenera sa, însă spune că aceasta va fi extrem de imprevizibilă și va lua pe toată lumea prin surprindere.

"100% trebuie să vă așteptați vara asta la o nuntă în showbiz-ul românesc, câteva o să fie. A mea cu Ramona când o să fie nunta, o să o vedeți. Dacă am făcut ceva până acum am fost surprinzători și naturali. Dacă vă așteptați să vedeți o nuntă anunțată din timp cu 100.000 de invitați vă spun că nu, suntem atipici, ne și iubim atipic și atunci o să fie pe nepusă masă.", a continuat acesta. 

Cătălin Cazacu vrea să se însoare: Nu mă interesează dacă e pregătităGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel