Cătălin Cazacu vrea să se însoare: Nu mă interesează dacă e pregătită

Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Cazacu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Cazacu, Instagram

Cătălin Cazacu a vorbit, din nou, despre dorința de a se căsători cu Ramona Olaru.

Cătălin Cazacu formează o relație cu frumoasa asistentă de la "Neatza cu Răzvan și Dani" de câteva luni. În tot acest timp, s-a zvonit, de mai multe ori, faptul că cei doi s-ar fi despărțit. Chiar dacă semnele așa arătau, Cătălin Cazacu vorbește, în continuare, despre o posibilă nuntă și înlătură orice zvon apărut în presă. Acesta mai spune că nu se așteaptă ca partenera sa să fie pregătită pentru marele eveniment, iar acesta se va întâmpla pur și simplu. 

"Înainte să ceri de nevastă, tu o întrebi "Ești pregătită?" ? Prima întrebare trebuie să fie "Vrei să fii soția mea?" și apoi dacă e pregătită, mă gândesc. Nu am avut discuții de genul acesta și nu mă interesează dacă e pregătită. Cred că dacă e să fim soț și soție, nu trebuie să avem o pregătire pentru asta. Eu cred că ne-a pregătit viața asta pentru ce va urma.", a mărturisit Cătălin Cazacu, pentru WOWbiz.ro.

"Ca să fiu bine, trebuie să fie și Ramona"

Acesta a recunoscut faptul că vorbește cu mama sa despre Ramona Olaru, iar aceasta știe bine ce înseamnă asistena TV în viața lui. Cât despre viitoarea lui soacra, Cătălin Cazacu nu se pronunță.

"Eu nu prea par genul de om care să pară că nu aș face bine. Dar așa e, mamele încearcă să se apropie de fata care e cu băiatul ei. Maică-mea știe că, ca să fiu bine, trebuie să fie și Ramona. Nu știu dacă pe Ramona o întreabă maică-sa, asta ar trebui întrebată ea.", a declarat Cătălin Cazacu.

"Nunta mea vreau să fie cât mai repede"

Nu este prima dată când Cătălin Cazacu vorbește despre nuntă, fapt că sportivul își dorește cu adevărat acest lucru. În urmă cu ceva timp, acesta declara faptul că Ramona Olaru este femeia vieții lui și își dorește să o ducă la altar cât mai repede.

"Nunta mea vreau să fie cât mai repede, avem planuri, am spus și voi spune tot timpul, Ramona Olaru este femeia cu care eu îmi doresc să îmbătrânesc. I-am spus și ei, așa că nu știm dacă va fi nunta mâine sau poimâine, dar e un lucru pe care ni-l dorim. Sper să fie anul acesta.", a declarat Cătălin Cazacu, potrivit Click!.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel