Ramona Olaru a răbufnit pe rețelele de socializare: Am trei probleme majore

Data publicării:
Sursa foto: Ramona Olaru, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ramona Olaru, Instagram

Ramona Olaru are mai multe probleme, pe care le-a făcut publice pe rețelele de socializare.

Ramona Olaru și-a expus mai multe probleme pe rețelele de socializare, în această dimineața. Primul lucru care o deranjează pe asistenta de la matinal este faptul că în presă, se scrie despre o posibilă nuntă cu Cătălin Cazacu, pe care aceasta o infirmă în totalitate. Apoi, Ramona Olaru este foarte dezamăgită de faptul că a trebuit să-și anuleze vacanța în Tel Aviv, vacanță pe care s-a chinuit să o programeze pe ultima sută de metri, din cauza posibilelor atentate ce au loc acolo.

"Am trei probleme de  ordin major care s-au întâmplat în trecutul apropiat. Prima ar fi: am aflat din ziare că mă căsătoresc, să-mi spuneți și data și locația ca să nu-mi iau vreo rochie greșită sau să nu fiu prezentă la nunta mea. Doi, am organizat foarte frumos și am insistat atât de mult să plec în vacanță la Tel Aviv și se întâmplă niște atentate acolo, terorism... prietenii mei sunt sceptici și nu mai vor să plecăm. Și al treilea, m-am dus degeaba la solar să mă ard, că nu mă pot expune în Tel Aviv, la soare.", a spus Ramona Olaru pe Instagram.

Cătălin Cazacu a declarat, în trecut, faptul că vrea să se căsătorească

Deși asistenta de la matinalul "Neatza cu Răzvan și Dani" s-a arătat a fi deranjată de aceste zvonuri, partenerul său a declarat, acum ceva timp, faptul că o vede pe Ramona a fi soția sa și vrea să facă nunta cât mai repede.

"Nunta mea vreau să fie cât mai repede, avem planuri, am spus și voi spune tot timpul, Ramona Olaru este femeia cu care eu îmi doresc să îmbătrânesc. I-am spus și ei, așa că nu știm dacă va fi nunta mâine sau poimâine, dar e un lucru pe care ni-l dorim. Sper să fie anul acesta.", a declarat Cătălin Cazacu, potrivit Click!.

"Nu mă interesează dacă e pregătită"

Acesta și-a susținut această idee și în alte interviuri, unde declara faptul că nu este interesat dacă Ramona  este sau nu pregătită să devină mireasă.

"Înainte să ceri de nevastă, tu o întrebi "Ești pregătită?" ? Prima întrebare trebuie să fie "Vrei să fii soția mea?" și apoi dacă e pregătită, mă gândesc. Nu am avut discuții de genul acesta și nu mă interesează dacă e pregătită. Cred că dacă e să fim soț și soție, nu trebuie să avem o pregătire pentru asta. Eu cred că ne-a pregătit viața asta pentru ce va urma.", a mărturisit Cătălin Cazacu, pentru WOWbiz.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel