Cătălin Botezatu urmează dieta lui Sylvester Stallone, recomandată chiar de nutriționistul celebrului actor. Ce alimente nu are voie să consume

Data actualizării: | Data publicării:
Cătălin Botezatu, foto Instagram
Descriere foto: Cătălin Botezatu, foto Instagram

Cătălin Botezatu a trecut pe un regim alimentar special, menit să îl ajute să depășească problemele de sănătate. Cel care i-a prescris dieta este chiar nutriționistul celebrului Sylvester Stallone.

Cătălin Botezatu s-a lăsat pe mâna lui Angie Kassabie, nutriționista vedetelor de la Hollywood, pe care a cunoscut-o la concursul ”Mister Bulgaria”, desfășurat recent la Varna.

 
”Cătălin a legat o prietenie atât cu Angie, alături de care a jurizat concursul de frumusețe, cât și cu soțul acesteia, amfitrionul evenimentului, care a prezentat show-ul într-o ținută elegantă, marca Bote”, au mai declarat apropiații celebrului designer român, pentru playtech.ro.


După ce s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate, designerul a luat decizia de a urma un regim alimentar. Astfel că, de acum, Cătălin Botezatu va avea grijă la ce mânâncă, dar și cum mănâncă. Nutrișionistul i-a recomandat să se concentreze pe ce are în farfurie, ca să mănânce  mai puțin.

”Cătălin va avea o dietă personalizată, în funcție de problemele sale de sănătate, știut fiind faptul că a suferit o operație la inimă și o intervenție chirurgicală la colon. Pentru el va fi destul de greu să elimine din meniu mâncarea mai grasă, precum cârnăciorii și sărmăluțele, dar, dacă i se va cere, este dispus să facă și acest sacrificiu culinar”, au mai declarat apropiații lui Cătălin Botezatu pentru sursa citată. 

 


Problemele de sănătate nu-i dau pace

 

Cătălin Botezatu a avut de-a lungul timpului mai multe probleme de sănătate. Acesta a suferit șase operații la colon pentru a putea învinge cancerul. Creatorul de modă s-a operat în Turcia și spune că a suferit teribil. 

 

 

"Șase (operații de cancer). Am început acum un an și jumătate, când în urma unui simplu control am descoperit un apendic mai inflamat. Doctorul mi-a spus: «E un apendic mai special». Și eu i-am zis: «Păi puteam să n-am eu ceva special»? În spatele acestui apendic se ascundea o tumoră. Era cancer. Am spus: care e următorul pas? Mi s-a spus că sunt mai multe variante de operații, că în România e mai delicat să le fac și am mers peste hotare, în Turcia, nu pentru că medicii din România nu sunt extraordinari, ci pentru că nu sunt condiții, aparatură. Bineînțeles că eu am fost puternic, deși colonul era era afectat. Au tăiat foarte mult și din colon, le-a fost frică să nu fugă vreo celulă cancerigenă pe undeva", a spus Cătălin Botezatu în podcastul lui Măruță. 


Pe lângă cancer, designerul are si o sensibilitate la inimă și în trecut a trecut printr-o intervenție complicată. De data aceasta, prblemele la inimă au fost la un pas să-i complice intervenția chirurgicală prin care a trebuit să treacă pentru a se salva.

 
"Am mai avut o problemă. Înainte de a face operația, am întrebat medicul cardiolog cât rezistă inima la anestezie. Mi s-a spus maxim trei ore, trei ore și ceva. Operația mea a durat șase ore. Diferența a fost ușor pe viu. N-am simțit atunci foarte tare durere, ci când am ieșit din anestezia totală, am simțit că înnebunesc, că mi se crapă tot. A fost urât, pentru că la câteva zile după ce această operație reușise, din cauza unor drene scoase rău, un mușchi s-a rupt și am făcut hemoragie internă", povestește designerul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel