Cătălin Botezatu laudă aparițiile publice ale Vioricăi Dăncilă: „Nu există nimic de criticat”. Declarațiile care au uimit pe toată lumea

Data actualizării: | Data publicării:
Cătălin Botezatu, Viorica Dăncilă, sursa foto Instagram, Facebook
Descriere foto: Cătălin Botezatu, Viorica Dăncilă, sursa foto Instagram, Facebook

Cătălin Botezatu a analizat stilul vestimentar pe care îl are Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă a fost unul dintre cele mai controversate personaje politice de până acum, atrăgând mereu atenția prin discursurile pline de greșeli gramaticale pe care le-a făcut, cât timp era premier în țara noastră. Cu toate acestea, se pare că fostul politician a stârnit și admirația unei persoane publice de la noi din țară. Concret, Cătălin Botezatu spune că Viorica Dăncilă s-a îmbrăcat exemplar de fiecare dată când a apărut în spațiul public, motiv pentru care, din acest punct de vedere, nu are să-i facă nici măcar un reproș.

„Uite, fostul premier al țării, Viorica Dăncilă, a apărut mereu impecabil, din punct de vedere al vestimentației. Nu am a-i face vreun reproș.  A fost și este un om politic atent cu aparițiile sale publice. Nu știu dacă are vreun consilier, pe partea asta, sau cât de bine își face treaba, politic vorbind, dar în ceea ce privește codul vestimentar, nu există nimic de criticat”,  a dezvăluit Cătălin Botezatu, potrivit playtech

Când vine vorba de alte femei din politică de la noi din țară, celebrul designer nu a dorit să-și dea cu părerea, întrucât spune că nimeni nu i-a mai atras vreodată atenția. 

„Despre alte femei din politică nu am nicio părere. Dacă nu le-am reținut numele, atunci înseamnă că nici nu le-am remarcat.”,  a adăugat Cătălin Botezatu, conform aceleiași surse.

Citește și: Eli Lăslean, designerul Primei Doamne a României, vizită surpriză de la Prima Doamnă a Franței: „M-am simțit electrocutată”

Ce spune Cătălin Botezatu despre aparițiile lui Carmen Iohannis

În timp ce Viorica Dăncilă are un mare plus, în ceea ce privește stilul vestimentar, Prima Doamnă a României nu este și ea la fel de norocoasă. Bote i-a criticat adesea aparițiile lui Carmen Iohannis, iar la încoronarea regelui Charles se pare că soția președintelui a făcut din nou o gafă stilistică. Chiar dacă se văd îmbunătățiri în ceea ce privește aspectul acesteia, designerul nu a fost total mulțumit de apariția ei.

„Mantoul care acoperă rochia este, la fel, din brocard, sunt culori frumoase, pantoful este unul ok, nu a dat greș cu el. În ceea ce privește rochia cred că trebuia puțin mai cambrată, acele pliuri care se văd ar fi trebuit mult mai atent lucrate, sau poate simplul fapt că a fost închis mantoul arată acest aspect șifonat. Prima doamnă nu are cercei, are o cruciuliță, comentabilă această alegere. Nu punem la o apariție pe care o avem la casa regală un lănțișor cu cruciuliță.

La fel, geanta cu lanț nu este o alegere bună. Trebuia să opteze pentru un clutch, așa cum are Principesa Margareta. În momentul în care faci o poză cu geanta cu lanț îți va ‘sugruma’ umărul și îl va deforma, ceea ce a și făcut în cazul de față. Mă bucur, însă, că prima doamnă a asimilat rochiile și fustele care depășesc și acoperă genunchiul”, a spus Cătălin Botezatu, în exclusivitate, pentru unica.

VEZI și: Drama care i-a marcat viața lui Eli Lăslean: „Viața noastră se poate schimba într-o fracțiune de secundă” /EXCLUSIV

„Președintele are o ținuta clasică”

Când vine însă vorba de președintele țării, Klaus Iohannis a avut o apariție curată la evenimentul istoric din Marea Britanie. Totuși, și aici ar fi loc de niște îmbunătățiri, consideră Cătălin Botezatu.

„Președintele are o ținuta clasică, putea să poarte un smoking, tuxedo sau o redingotă, dar poate nu e stilul lui. Alura, statura lui Klaus Iohannis permiteau această alegere, pentru că ar fi arătat impecabil. S-a îmbrăcat ca la o întâlnire cu niște șefi de stat, o apariție comună, dar clean. Pantalonul este puțin cam larg. Avem un cuplu prezidențial frumos, dar ar trebui să fie consiliat.”, a mai dezvăluit designerul, pentru sursa citată. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel