Cătălin Botezatu critică ținuta purtată de Carmen Iohannis la funerariile Reginei: ”E inadmisibil!”

Data actualizării: | Data publicării:

Cătălin Botezatu și-a exprimat părerea despre ținutele purtate de Carmen Iohannis, Kate Middleton și Meghan Markle la funerariile Reginei Elisabeta a II-a.

Pe 19 septembrie a avut loc un eveniment extrem de important în istoria lumii, funerariile Reginei Elisabeta a II-a. Sute de lideri mondiali din toate colțurile planetei au venit în Anglia pentru a-i depune un ultim omagiu celui mai vechi monarh al Marii Britanii, printre care și președintele României, Klaus Iohannis, însoțit de soția sa. Rochia pe care a ales însă să o poarte prima Doamnă a României la acest eveniment regal a stârnit numeroase reacții negative în mediul online, toți oamenii find de acord cu faptul că soția președintelui și-a ales din nou greșit stilul vestimentar. Mai mult, Cătălin Botezatu și-a exprimat si el părerea cu privire la alegerea stilistică făcută, pe care o cataloghează a fi extrem de nepotrivită pentru un astfel de context.

„Rochia de catifea are un decolteu mult prea mare. Inadmisibil! Un decolteu mult mai mic, de tip Jackie Onassis, ar fi fost mult mai potrivit contextului. Nici pălăria nu e deloc potrivită. Lungimea rochiei este corectă, dar ciorapul este mult prea mat. Iohannis, în schimb, este impecabil!

În cazul celei de-a doua rochii, nu s-a respectat lungimea mânecii. Este o rochie foarte prost lucrată, are peste tot cute din cusătură, trage din toate cusăturile posibile, parcă e șifonată! Decolteul este nepermis unei astfel de ceremonii. Părul trebuia obligatoriu strâns și nu lăsat desfăcut! E inadmisibil!”, a spus Cătălin Botezatu, potrivit click!

Ce spun astrele despre tensiunile dintre Kate Middleton și Meghan Markle: Prietene sau dușmani?

Ce spune Cătălin Botezatu despre Kate Middleton

Kate a ales să îmbrace o rochie neagră, tip sacou în partea de sus și croită perfect pentru silueta ei. Aceasta a optat și pentru o pălărie neagră, cu un voal care să-i acopere fața. Toată ținuta a fost accesorizată cu un colier de perle, primit de la regină în anul 2017, dar și cu o pereche de cercei tot din perle, ce făceau parte tot din colecția Reginei Elisabeta a II-a.

„Kate este prea accesorizată. Cerceii care sunt lungi, cu perle mari la gât. Prea multe accesorii. Acestea ar fi trebuit să fie simple, aproape inexistente. Este permisă doar o broșă!

Kate este mult mai bine îmbrăcată, în schimb. Are mâinile acoperite de un pardesiu negru tip rochie. Pălăria e simplă, elegantă. La ea există și o voaletă, e bine. Lungimea ținutei este corectă!”, a comentat Cătălin Botezatu, pentru sursa citată.

Alimentul pe care Regina Elisabeta a II-a nu-l mânca niciodată: „La Palatul Buckingham nu se gătește cu...”

„Meghan este foarte bine accesorizată”

Nu în ultimul rând, celebrul designer și-a spus părerea și despre ținuta purtată de soția Prințului Harry. Meghan a avut o ținută destul de reușită, însă a făcut totuși o greșeală majoră, spune Cătălin Botezatu.

„Meghan este foarte bine accesorizată. Cerceii sunt foarte discreți, din perle, are și o pălărie elegantă, simplă. Singura greșeală majoră pe care o are este că are mâinile descoperite și mai poartă și o bijuterie pe mâna stângă.

Mâinile trebuiau acoperite, fără alte bijuterii, cel mult, dacă era ținuta all-black (toată neagră) s-ar fi potrivit o broșă mică, discretă!”, a mai declarat designerul de modă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel