Cătălin Botezatu, despre femeile care i-au marcat viața. Ce se întâmplă în viața sentimentală a designerului: „A fost femeia care m-a…”

Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Botezatu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Botezatu, Instagram

Cătălin Botezatu a dezvăluit care sunt femeile care i-au marcat viața, dar și ce se întâmplă acum în viața lui semntimentală. 

Cătălin Botezatu este în continuare unul dintre cei mai râvniți burlaci din România. Celebrul designer a fost mereu curtat de tot felul de domnișoare, care voiau să-i fure inima. Cu toate acestea, bărbatul nu a fost niciodată atât de copleșit de iubire, încât să pășească și în fața altarului. Relații au fost multe însă, după cum recunoaște chiar el. 

Cătălin Botezatu, despre femeile care i-au marcat viața

Celebrul designer a dezvăluit care sunt femeile care i-au marcat existenta. Cătălin Botezatu a recunoscut că mama sa și-a pus amprenta în dezvoltarea și educațua sa. De asemenea, vedeta a precizat că Dana Opșitaru a fost marea sa iubire, dar și femeia care l-a inițiat în viață. 

„Fără doar și poate, mama este cea care și-a pus amprenta în tot ce a însemnat educația, dezvoltarea mea ca om și cea care îmi marchează în continuare viața. Apoi a fost Dana Opșitaru, marea mea iubire și femeia care m-a inițiat în viață. Dar am iubit toate femeile din viața mea cu aceeași intensitate și le păstrez un sertar în inima mea. Am învățat de la toate câte ceva, am petrecut clipe de neuitat, unice.

Însă toate femeile din viața mea mi-au marcat cu precădere viața emoțională, nu pot spune că mi-au marcat parcursul profesional. Admir foarte multe femei din România, de succes, însă nu pot spune că una mi-a marcat viața cu adevărat.”, a declarat cCătălin Botezatu pentru Viva!

Ce se întâmplă  în viața sentimentală a celebrului designer

Cătălin Botezatu a mărturist că momentan se focusează pe carieră și mai puțin pe relații și iubire. 

„Haos. Este o perioadă destul de aglomerată, am ales de mult drumul bătătorit al muncii și al carierei și nu mai am timp de relații, de iubire. Sunt într-un carusel profesional și nu știu ce să fac, dacă să mă opresc o secundă să mă gândesc la mine sau să continui ceea ce îmi aduce niște satisfacții extraordinare. Este greu să alegi între o carieră fulminantă și o viață liniștită.”, a mai spus Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu a fost un iubit infidel

ătălin Botezatu a scos acum la iveală faptul că nu a fost cea mai sinceră persoană în poveștile de iubire, pentru că în aproape toate a ales să-și înșele partenera. 

''Am înșelat tot timpul, dar eu nu sunt căsătorit. Am avut relații, am avut iubite. Atunci când am avut relații mișto de la care aveam tot ce-mi trebuie, n-am înșelat. Am fost prins odată, la începutul vieții iubirilor mele. Am înșelat pentru că era la distanță, plecase din țară. M-a prins din cauza prietenilor „buni'. I-au dat raportul’’, a recunoscut Cătălin Botezatu, potrivit spynews.

”Nu m-am uitat nici o clipă înapoi”

După mai multe experiențe de genul acesta, designerul povestește însă că și-a primit, la rândul său, pedeapsa, iar infidelitatea s-a întors împotriva lui.

‘’Nu m-am uitat nici o clipă înapoi. A fost un şoc foarte puternic pentru ea şi pentru familia ei. La scurt timp, mi-am primit şi eu pedeapsa. Persoana pentru care îmi curmasem cursul firesc al vieţii m-a înşelat la mai puţin de şase luni cu cel mai bun prieten al meu…A fost unul din momentele care mi-au marcat viaţa. Am rugat-o cu cerul şi cu pământul să nu păstreze copilul. Nici până azi nu ştiu dacă ea a făcut acel avort”, a mai recunoscut el.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel