Cătălin Bordea și soția sa și-au spus „adio”? Mesajul controversat al actorului: „Să stai într-o relație cu un om care nu te iubește...”

Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Cazacu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Cazacu, Instagram

Cătălin Bordea a scris un mesaj pe rețelele de socializare, care le-a dat tuturor de gândit că relația sa cu Livia nu ar fi tocmai roz.

Cătălin Bordea și-a surprins fanii cu un mesaj total neașteptat, pe care l-a publicat pe rețelele de socializare. Potrivit cancan, comediantul a redactat un text în care făcea aluzii cu privire la faptul că soția sa nu-l mai iubește, motiv pentru care este inutilă continuarea căsniciei. Ulterior însă, acesta a ales să șteargă mesajul, probabil din cauza valului de reacții pe care l-a declanșat și care i-a umplut imediat căsuța mesageriei de pe această platformă. Cu toate acestea, rândurile au ajuns deja la ochii fanilor, care-și pun mai multe semne de întrebare cu privire la căsnicia sa, încât reacția artistului vine la câteva luni de când în spațiul public au apărut câteva informații cu privire la faptul că Bordea ar fi fost părăsit de soția sa, cât timp a stat în competiția America Express, pe care a și câștigat-o alături de bunul său prieten, Nelu Cortea.

„Să stai într-o relație cu un om care nu te iubește, este ca și cum ai încerca să scrii o scrisoare cu un stilou fără cerneală. Inutil. Eu. Azi”, a fost mesajul postat de Cătălin Bordea pe Instagram, potrivit sursei citate anterior.

Te-ar putea interesa și: Deea Maxer, planuri de vacanță cu noul iubit. Ce locație au ales cei doi: „O să tot facem drumuri”

Motivul pentru care Cătălin Bordea nu a fost cu soția sa la America Express

Foarte mulți oameni s-au întrebat de ce Cătălin Bordea nu a fost însoțit de soția lui la America Express, așa cum au făcut și multe alte cupluri din țara noastră și a optat, în schimb, să-l aleagă pe cel mai bun prieten al său. În acest sens, comediantul povestea recent faptul că însăși soția sa a venit cu ideea de a participa împreună în cadrul acestui show, însă pe parcurs și-a schimbat opinia, oferindu-i mai multe argumente partenerului ei de viață.

„Ea a prins un mare curaj în sezonul 3, când i-a văzut pe Bontea și Fodor, dar… Livia mi-a spus să mergem. Era prima dată când mergeam cu atât de mult entuziasm și după s-a gândit mai bine și a zis că ar prinde mai bine să merg cu prieten, pentru că echipele de băieți se descurcă altfel”, povestea în urmă cu ceva timp Cătălin Bordea, la Xtra Night Show.

Citește și: Giulia Anghelescu, la un pas de despărțire de soț. Motivul certurilor celor doi concurenți de la America Express 2024: Sufeream de "scenarită cronică"

„Toți care se duc în cuplu se ceartă”

Mai mult, Livia a preferat să rămână acasă și din dorința de a nu se certa cu partenerul ei de viață în fața unei țări întregi. Foarte multe cupluri care au plecat în America Express, printre care și Adda și soțul ei, au avut certuri destul de aprinse, astfel încât femeia și-a dorit să-și păstreze imaginea intactă.

„Ea a gândit-o în perspectivă, competitiv, emoțional. Toți care se duc în cuplu se ceartă. Încă un motiv pentru care a zis că nu a mers a fost că nu avea ce să facă, cum să se folosească de notorietatea asta și că Nelu Cortea ar fi putut”, a mai spus Bordea, la vremea aceea.

VEZI și: Copiii Andreei Esca, Romică Țociu, Iulia Albu și iubitul ei, Mike sunt printre concurenții noului sezon America Express



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel