Giulia Anghelescu, la un pas de despărțire de soț. Motivul certurilor celor doi concurenți de la America Express 2024: Sufeream de "scenarită cronică"

Data actualizării: | Data publicării:
Giulia Anghelescu și soțul ei, foto Instagram
Descriere foto: Giulia Anghelescu și soțul ei, foto Instagram

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au fost la un pas de despărțire, dar, prin metodele prezentate de Giulia, cei doi au reușit să treacă peste și să rămână un cuplu fericit de mai bine de un deceniu. Aflați cum au reușit cei doi să înfrunte greutățile unei relații de-a lungul timpului.

Giulia Angelescu și vlad Huidu sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. Într-un interviu recent, Giulia și-a luat timpul de a explica cum merge relația acestora și cum au reuști să se împace timp de cel puțin 18 ani.

Gelozii duse la extrem

Încă de la începutul relației erau gelozii în relația lor, mai mult din partea Giuliei care nu se asigura că îi comunică soțului ei toate nedumeririle și greutățile sufletului. Ea își crea scenarii neadevărate în propria minte fără a discuta cu Vlad Huidu, fapt ce o consuma, recunoaște vedeta.

"În urma cu 16 ani mai erau gelozii in relația noastră. El nu a fost gelos niciodată. Eu sufeream de "scenarită cronică" atunci când eram mai tânără, dar ca orice femeie care se respectă, dacă nu îți faci scenarii nu ești femeie practic. Îmi făceam tot felul de filme, însă am renunțat de mult, îmi ocupa prea mult timp. Nu îi spuneam soțului, mie îmi place să ma consum eu cu mine însămi.", a declarat Giulia Anghelescu pentru Spynews.ro.

Poate ești interesat și de: Tratamentele stomatologice strict interzise în timpul sarcinii. Dr. Alin Gabor: „Se poate provoca un avort spontan, cu pierderea fătului”

Comunicarea a fost cheia

La începutul relației lor au avut tensiuni peste care au reușit să treacă cu răbdare și perseverență, dar și prin iubirea puternică ce se înfiripase între cei doi. Comunicarea continuă, spune Giulia, a fost cel mai important element în construirea relației lor.

"Am reușit să ne construim cu foarte multă răbdare. În primul rând am construit o prietenie frumoasă între noi, clar suntem cei mai buni prieteni și vorbim extraordinar de mult în continuare, despre orice, la orice oră din zi și din noapte. Cred că asta a ajutat foarte mult relația noastră să crească și să ajungă în punctul în care este astăzi.", a mai declarat concurenta de la America Express.

Copii i-au unit și mai mult

Artista recunoaște că și astăzi sunt câteva lucruri la care și-ar dori să lucreze mai mult, cel puțin în privința partenerului său, cum ar fi disciplina. Pe partea sa, Giulia spune că a reușit să fie mai calmă, să se controleze și să nu se mai enerveze din motive insignifiante. Și apariția celor doi copii în viața celor două vedete a reprezentat un motiv pentru care au devenit mai uniți.

 

"Pe mine mă deranjează că nu este la fel de ordonat precum am visat eu că va deveni cândva, am visat, speranța moare ultima practic. Dar, am învățat să nu mai fiu impulsivă, clar nu mă mai enervez din nimicuri, iar acest lucru ne-a ajutat foarte mult în ultimii ani. După ce au apărut copii ne-am certat mai rar, iar atunci când am făcut-o, ne-am certat constructiv. Noi ne certăm cu un scop, să învățăm ceva din cearta aia.", a mai declarat artista, conform Spynews.ro.

 

Astăzi, cei doi se pregătesc pentru concursul America Express 2024, acolo unde vor înfrunta mai multe obstacole ce va avea să arate unitatea dintre cei doi. Încrederea, iubirea și disciplina îi vor pune la încercare pe cei doi mai mult ca niciodată. Giulia și Vlad au doi copii împreună, Antonia și Eduard Mikael. S-au întâlnit pe platourile de filmare, când Vlad era operator, iar Giulia invitată la o emisiune. Deși nu a fost dragoste la prima vedere, Giulia a simțit impulsul de a îl chema pe acesta la ziua ei de naștere. Relația lor a pornit ca una de amiciție și s-a dezvoltat în una de iubire.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel