Cătălin Bordea s-a afișat cu noua lui iubită, deși i-ar fi acordat o șansă și Andreei Antonescu, în același timp

Viața amoroasă a lui Cătălin Bordea capătă o definiție tot mai „picantă” pentru fanii săi. Cum a comentat comediantul situația cu iubita misterioasă.

Pe data de 31 august, Cătălin Bordea ar fi fost surprins în timp ce mergea la cinema pentru vizionarea unei proiecții speciale în care personajul principal este handbalista Cristina Neagu. Deși cu foarte puțin timp în urmă au fost dezvăluite mesajele „interesante” dintre el și Andreea Antonescu, se pare că vedeta avea deja planurile făcute. Deși nu există o declarație oficială din partea comediantului privitor la discuția dintre el și fosta solistă de la Andre, opinia publică crede că Andreea Antonescu a încercat să îl cucerească pe proaspătul divorțat. Discuția a mers într-o direcție foarte nefavorabilă pentru artistă, întrucât ea a fost respinsă de Cătălin pe motivul că l-ar fi epuizat cu discuțiile despre Victor Vrînceanu.

Vezi și: Livia Bordea, sărut pasional cu Spike, cel mai bun prieten al fostului soț. Cum au fost surprinși cei doi, dar și cum a recționat artistul: „Ne mai și sărutăm”

Ce se întâmplă cu viața amoroasă a lui Cătălin Bordea

Ce este și mai picant e faptul că, într-o discuție cu un amic de-al său, Cătălin Bordea i-ar fi spus acestuia că era dornic să-i acorde o „șansă” Andreei, până să înceapă să-l vorbească de rău pe fostul ei soț.

„Este o femeie minunată. Momentan, prefer să nu fac alte declarații”, a spus Cătălin Bordea, conform Wowbiz.

În urma acestor detalii, se pot naște două întrebări. Prima este dacă Cătălin Bordea ar fi fost deschis mai multor relații concomitente având în vedere că, în aceeași perioadă de timp în care era cu misterioasa femeie a fost pe aproape de a îi acorda o șansă și Andreei, iar cea de a doua este legată de autenticitatea zvonului în privința Andreei, el nefiind confirmat de nimeni până acum.

Vezi și: Cine este femeia care i-a fost alături lui Cătălin Bordea, după divorț: „Chiar îți mulțumesc. Mi-ai transmis o energie foarte bună”

„M-a zăpăcit cu mesaje noaptea! Recunosc că nu aș fi zis nu, dar după ce am stat de vorbă cu ea mai mult, mi-am dat seama că nu e ce trebuie…Asta îmi lipsește acum după ce trec prin ce trec cu Livia. Mi s-a părut ciudat că vorbește foarte urât de fostul ei. Tot insista că ea e mamă și nu poate să suporte ce voia ăla. Așa că am hotărât să o dau ușor, ușor în prietenie cu ea”,  ar fi povestit Cătălin Bordea, în fața prietenilor, potrivit Click.ro.  

Până la proba contrară, cert este că viața amoroasă a comediantului se îndreaptă către o direcție care stârnește foarte mult curiozitatea fanilor. Despre femeia cu care a fost surprins pe data de 31 august se știe că a purtat ochelari de soare, iar cuplul nu a dorit să ofere nicio declarație. Mai mult decât atât, cei doi au mai fost surprinși într-o cafenea, în Băneasa, cu câteva zile înainte.

Vezi și: Ce spunea Cătălin Bordea despre infidelitate, înainte de divorț. Semnele care ar fi prevestit separarea de Livia Bordea: „Înșelatul ar trebui să fie ilegal”

Spike, declarație controversată, după ce a fost surprins cu Livia

Declarația lui Spike a născut foarte multe întrebări pentru public. Neștiind dacă vorbește sau nu serios, artistul sugerează că dorește o anumită tăcere în legătură cu subiectul cel mai vizionat, și anume sărutul pasional dintre el și Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Cu atât mai mult, pentru cei ce nu cunosc istoricul lor, Cătălin Bordea îl considera pe Spike cel mai bun prieten al său.

„Suntem colegi de firmă. Ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut. Nu avem ce să comentăm, nu ne interesează publicitatea. Nu mă simt nici bine, cred că am COVID, trebuie să închid”, a zis el pentru Cancan.

Imediat a apărut și reacția lui Cătălin Bordea:

„Întotdeauna am considerat că oamenii care au valori comune ajung împreună. Mi s-a reconfirmat această credință, deodată cu anumite bănuieli. Acum sunt într-un loc mai bun, de unde lucrurile se văd mai limpede. În rest, despre morți numai de bine”, a scris Cătălin Bordea pe InstaStory.

 „Având în vedere că este aventura lor, răspunsurile sunt la ei doi”, a adăugat Cătălin Bordea, ulterior, la Antena Stars. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 07 sep 2023, 15:35 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience