Ce spunea Cătălin Bordea despre infidelitate, înainte de divorț. Semnele care ar fi prevestit separarea de Livia Bordea: „Înșelatul ar trebui să fie ilegal”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Bordea, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Bordea, instagram

Cătălin Bordea a vorbit despre infidelitate, cu puțin înainte de a divorța de soția sa. 

Divorțul dintre Cătălin Bordea și soția sa a venit ca un șoc peste lumea showbiz-ului. Nimeni nu se aștepta ca relația celor doi să ajungă la final, mai ales că nimeni nu dădea de înțeles că ar exista probleme în cuplul lor.

Ce spunea Cătălin Bordea despre infidelitate, înainte de divorț.

După ce au anunțat că au divorțat, toată lumea s-a întrebat care a fost motivul despărțirii dintre cei doi. Comediantul și fosta soție au fost destul de discreți cu privire la acest subiect, însă, în urmă cu ceva timp, Cătălin Bordea a vorbit despre infidelitate, precizând că înșelatul ar trebui să fie privit ca o infracțiune. 

„Înșelatul ar trebui să fie ilegal, și de o parte, și de alta! Bărbații să nu aibă voie să înșele și nici femeile. Dacă eu îți dau un pumn în gură, tu suni la poliție că te-am rănit și ei îmi fac mie dosar penal pentru vătămare corporală. Dacă eu îți sparg casa, tu suni la poliție pentru intrare prin efracție. Dacă iau fonduri de la stat, nu pățesc nimic (n.r. Bordea râde), dar mai devreme sau mai târziu te vede Bunul Dumnezeu. Dacă eu îți distrug inima, nu ia o turnură.

În momentul în care înșeli pe cineva, îi distrugi o parte din viață. Și vătămarea emoțională doare. Eu n-am suferit niciodată din dragoste, în sensul în care n-am fost niciodată înșelat sau părăsit… în afară de familie (n.r. Bordea râde), dar eram prea mic ca să mă dărâme. Dacă vrei doar relații sexuale, nu te pune într-o relație, te vezi așa la știri (n.r. cu cătușe la spate), un înșelător în serie!”, , mărturisea Cătălin Bordea, relatează WOWBIZ

Primele declarații ale lui Cătălin Bordea despre divorțul de Livia Bordea

„Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi, după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc. ”  ,   a fost mesajul transmis de Cătălin Bordea pe rețelele de socializare.

Cătălin Bordea, dărâmat de durere după divorțul de Livia

Într-un interviu recent, comediantul a mărturisit că nu are planuri de vacanță anul acesta și preferă să se focuseze pe latura profesională, dar și pe starea lui de spirit. Cătălin Bordea recunoaște că nu este într-o perioadă foarte bună și încearcă să nu se piardă, după divorțul de soția sa, Livia. 

„E destul de greu să îmi fac planuri de vacanță acum și cam orice fel de planuri la nivel personal.Mă focusez pe latura profesională unde lucrurile merg foarte bine, iar după ce termin filmările la iUmor probabil voi evada o săptămână departe de București. Mă concentrez pe mine să fiu ok. Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă păstrez', a declarat Cătălin Bordea pentru cancan.ro.

. „Cred, mie chiar mi-a plăcut să fiu căsătorit', a completat acesta.

Citește și: Cauza divorțului dintre Cătălin și Livia Bordea. La mijloc ar fi un bărbat cu bani: „Cheltuie cu ea și îi face toate poftele”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel