Cătălin Bordea, prima reacție, după ce fosta soție a ajuns la spital: „Când cineva te părăsește, e bine să...”

Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Bordea, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Bordea, instagram

Cătălin Bordea a avut prima reacție publică, după ce Livia s-a fotografiat de pe patul de spital.

Fosta soție a lui Liviu Bordea a fost internată la spital în decursul zilei de luni, 7 august 2023. Femeia și-a îngrijorat fanii cu o fotografie realizată  chiar din unitatea medicală, neoferind însă detalii suplimentare cu privire la starea ei de sănătate. Nici fostul soț nu știe nimic despre acest subiect, acesta dorindu-și să-i accepte integral decizia Liviei. Cei doi au decis de curând să pună capăt căsniciei, astfel încât Bordea consideră că nu mai are ce să discute cu aceasta.

„Nu avem ce legătură să mai ținem. Când cineva te părăsește, e bine să îi respecți decizia și să încerci să îți vezi de viață. Nu știam că a ajuns în spital. Sper să fie bine”, a declarat Cătălin Bordea în exclusivitate pentru cancan.

VEZI și: Ce spunea Cătălin Bordea despre infidelitate, înainte de divorț. Semnele care ar fi prevestit separarea de Livia Bordea: „Înșelatul ar trebui să fie ilegal”

Ce planuri are pe viitor

Chiar dacă despărțirea de soție i-a produs o durere pe care nu credea că o va simți vreodată, Cătălin Bordea este pregătit să-și înceapă noua viață singur, care include însă multe planuri și proiecte. Se pare că, profesional, acesta are în continuare foarte mult de muncit, motiv pentru care pe viitor își propune chiar să-și cumpere și o locuință.

„Merg înainte. Am multe filmări, citesc, alerg, vreau să îmi mai iau o casă, în Tunari, Otopeni. Aștept să începem turneele și mă înconjor de oameni faini. Lucrurile încep să se așeze, ușor ușor. Viață de adult, în general. Singur sau nu, planurile mele merg mai departe. Îmi doresc să fiu liniștit”, a mai spus Cătălin Bordea, pentru sursa citată.

Citește și: Cătălin Bordea, dărâmat de durere după divorțul de Livia. Comediantul încearcă să fie optimist: "Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă..."

Cătălin Bordea a avut un an greu

De la întoarcerea din America Express, competiție pe care a și câștigat-o, Cătălin Bordea spune că a avut doar necazuri. Pe lângă faptul că soția l-a părăsit, mama acestuia se confruntă cu grave probleme de sănătate, motiv pentru care comediantul încearcă cât mai bine posibil să se țină pe poziții și să nu clacheze.

„Tot ce pot să spun momentan e că am avut un an greu. M-am întors din America Express cu niște experiențe extraordinare, dar foarte obosit. Probleme personale mari.

Mama panicată că i-a recidivat cancerul. Însă încerc să mă țin conștient și lucid pentru că am niște responsabilități. Față de mine, de prietenii care îmi sunt alături și fața de șansa pe care am primit-o de la viață. Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate”, mai spunea el pentru aceeași sursă.

VEZI și: Cosmin Natanticu, noul jurat de la iUmor: „Abia aştept să mănânc din mâncarea Deliei”

Cum a anunțat despărțirea de soție

Chiar dacă zvonurile despre divorț au circulat în spațiul public o lungă perioadă de timp, Bordea le-a confirmat doar în ultimă instanță, când deja toată lumea era curioasă să știe dacă este real sau nu ce se scrie. Acesta a făcut atunci o postare pe rețelele de socializare, unde le-a explicat fanilor faptul că nu mai formează un cuplu cu soția sa.

„Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi, după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc. ” ,  a fost mesajul transmis de Cătălin Bordea pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel