Cătălin Bordea, dărâmat de durere după divorțul de Livia. Comediantul încearcă să fie optimist: "Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă..."

Sursa foto: Cătălin Bordea, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Bordea, instagram

Cătălin Bordea suferă după despărțirea de soția sa, Livia Bordea. 

Cătălin Bordea a confirmat despărțirea de soția sa, Livia. Sătul de toate informațiile apărute în spațiul public, comediantul a decis să facă primele declarații despre divorțul care a zguduit showbiz-ul românesc. 

Cătălin Bordea, dărâmat de durere după divorțul de Livia

Într-un interviu recent, comediantul a mărturisit că nu are planuri de vacanță anul acesta și preferă să se focuseze pe latura profesională, dar și pe starea lui de spirit. Cătălin Bordea recunoaște că nu este într-o perioadă foarte bună și încearcă să nu se piardă, după divorțul de soția sa, Livia. 

„E destul de greu să îmi fac planuri de vacanță acum și cam orice fel de planuri la nivel personal.Mă focusez pe latura profesională unde lucrurile merg foarte bine, iar după ce termin filmările la iUmor probabil voi evada o săptămână departe de București. Mă concentrez pe mine să fiu ok. Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă păstrez', a declarat Cătălin Bordea pentru cancan.ro.

. „Cred, mie chiar mi-a plăcut să fiu căsătorit', a completat acesta.

Care ar fi cauza divorțului dintre Cătălin și Livia Bordea

Motivul real al divorțului dintre Cătălin Bordea și soția sa, Livia, nu a fost dezvăluit în mod clar. Cu toate acestea, „Oracolul din Herăstrău", cunoscut și sub numele de Caz Stan, a oferit niște predicții și declarații despre cauzele care pot duce la infidelitate într-o relație. Potrivit acestuia, în cadrul bârfelor din Capitală a circulat un detaliu neștiut anterior despre relația celor doi. Conform informațiilor obținute de Caz Stan, se spune că Cătălin Bordea era considerat cam zgârcit. Acest lucru ar fi putut contribui la decizia soției sale de a pleca.

“Eu am auzit bârfe prin oraș. Din câte am înțeles, Cătălin Bordea era zgârcit. Avea boala asta, nu era larg la mână. Tocmai de aceea a plecat soția lui de acasă. Se spune că a dat de un bărbat cu bani, care cheltuie cu ea și îi face toate poftele. Cătălin Bordea mai spunea că Livia îi toacă cardul, iar asta e dovadă de zgârcenie, din nou. Un bărbat care nu e zgârcit, tace din gură.

Poate de aceea l-a lăsat nevasta. Se mai întâmplă. Eu așa am auzit, că ea a plecat și a dat de un bărbat care are mai mulți bani. Ei păreau așa fericiți, pe rețelele de socializare, dar toată lumea pare fericită în online, iar realitatea e cu totul alta. Știu că el are și tatuajul cu numele ei, o să-l șteargă. Sau poate găsește altă fată pe care să o cheme Livia și păstrează tatuajul”, a declarat Oracolul din Herăstrău pentru FANATIK.

Cătălin Bordea a făcut tot ce putea pentru a-și salva căsnicia

Deși actorul nu a avut o reacție oficială până acum, surse din apropierea cuplului spun că femeia a părăsit deja locuința în care cei doi au stat până acum împreună. Problemele nu ar fi fost noi, ci ar fi existat de pe vremea când actorul pleca la America Express, însă cel din urmă a tot insistat la o încă o șansă. Cu toate acestea, flacăra iubirii și pasiunea nu au putut fi reaprinse, iar căsnicia celor doi se mai agață doar de-un fir de ață.

“Cătălin a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și salva căsnicia. Livia voia să se despartă dinainte de plecarea la America Express, însă au decis să mai discute după întoarcerea lui Cătălin. Și-au spus că două luni departe unul de celălalt nu este chiar puțin, așa că poate își revin. El a fost cel care s-a opus categoric, o iubește enorm.

A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui, a progresat enorm. Pe ea o adoră, o tratează extraordinar. Dar pur și simplu nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care in sufletul ei nu mai e la fel de puternică. Acum sunt despărțiți, iar el suferă foarte mult. O face, însă, discret, cu demnitate, altă soluție oricum nu are. Ea a plecat de acasă temporar, a fost decizia ei. Nu s-au certat, nu s-au înșelat, nu există nimic de genul acesta”, a declarat un apropiat al actorului, pentru cancan.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 21 iul 2023, 11:15 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience