Cătălin Bordea, alături de altă femeie, după divorțul de Livia. Comediantul radiază de fericire

Sursa foto: Cătălin Cazacu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Cazacu, Instagram

Cătălin Bordea pare că a reușit să treacă peste divorțul de fosta soție.

Cătălin Bordea a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, după ce a fost părăsit acum câteva săptămâni bune de soția sa, Livia. Chiar dacă cei doi păreau că deținea cheia „rețetei” unui cuplu perfect, se pare că în realitate lucrurile stăteau cu totul diferit. Femeia a fost cea care a decis să pună punct căsniciei, motivele nefiind încă scoase la iveală de niciunul dintre cei doi parteneri. Cu toate acestea, chiar dacă a suferit o lungă perioadă de timp, întrucât jumătatea sa a ales să se mute și să-și continue viața departe de el, se pare că Bordea a cunoscut, din nou, fericirea.

Potrivit imaginilor surprinse de cancan, acesta și-a refăcut deja viața alături de o brunetă frumoasă, cei doi apărând extrem de apropiați în spațiul public. Tot în fotografii se vede faptul că actorul a reușit să treacă peste această perioadă grea, întrucât are zâmbetul până la urechi, semn că femeia reușește într-o măsură destul de mare să o înlocuiască pe fosta sa soție. 

Te-ar putea interesa și: Cătălin Bordea, prima reacție, după ce fosta soție a ajuns la spital: „Când cineva te părăsește, e bine să...”

Cătălin Bordea a fost cel care a anunțat divorțul

Chiar dacă la vremea aceea, Bordea nu și-ar fi dorit să facă acest pas cu fosta sa soție, pe care o iubea extrem de mult, se pare că determinarea femeii de a pune capăt căsniciei a fost mai mare de atât. Așadar, cei doi au semnal actele la notar, după care acesta și-a anunțat și fanii de noul său status sentimental. Totuși, Bordea și-a dorit să rămână discret și să nu ofere prea multe informații din intimitatea celor doi.

„Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi, după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc. ”,  a fost mesajul transmis de Cătălin Bordea pe rețelele de socializare.

VEZI și: Cosmin Natanticu, noul jurat de la iUmor: „Abia aştept să mănânc din mâncarea Deliei”

Andreea Antonescu l-a susținut în această perioadă

În aceste perioade dificile, extrem de importanți sunt prietenii, iar asta o poate confirma oricând și Cătălin Bordea, care a avut-o aproape în toată această perioadă pe Andreea Antonescu. Chiar dacă puțină lume se aștepta la asta, se pare că cei doi s-au apropiat destul de mult în America Express, astfel încât solista nu l-a putut lăsa pe acesta să treacă singur peste asta.

„Eu trebuie să-ți mulțumesc că ai fost alături de mine și în perioada asta care nu s-a terminat, mi-ai mai dat un telefon. Cum se numește asta când te lasă soția. Chiar îți mulțumesc frumos, ai fost foarte empatică, mi-ai transmis o energie foarte bună.”, a declarat Cătălin Bordea în cadrul unui podcast.

Citește și: Ce spunea Cătălin Bordea despre infidelitate, înainte de divorț. Semnele care ar fi prevestit separarea de Livia Bordea: „Înșelatul ar trebui să fie ilegal”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 29 aug 2023, 09:52 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience