Cât de mult a afectat-o pe Ioana Ginghină sarcina pierdută: „M-am gândit de ce mi se întâmplă mie, mi-a fost frică”

Data publicării:
Ioana Ginghină/ captură video Youtube theXclusive
Descriere foto: Ioana Ginghină/ captură video Youtube theXclusive

Ioana Ginghină a vorbit despre una dintre cumpenele din trecut, una dintre acestea fiind chiar copilul pe care l-a pierdut.

Chiar dacă viața i-a adus în cale diferite situații mai puțin pozitive, Ioana Ginghină a reușit mereu să rămână cu zâmbetul pe buze și să nu facă din toate aceste lucruri o tragedie. Una dintre aceste cumpene da fost chiar pierderea unei sarcini pe care aceasta și-o dorea extrem de mult. Deși mărturisește că momentul acela delicat a afectat-o destul de mult, actrița nu a stat prea mult în acele gânduri negative și s-a pregătit optimistă pentru cea de-a doua sarcină, care a decurs perfect.

„Prima dată nu a fost greu, mi-am mai dorit și a doua oară, nu mi-a ieșit nici până în ziua de astăzi și am renunțat, dar mi-am mai dorit un copil. Da, m-a afectat prima sarcină pierdută, acolo am stat un pic și m-am gândit de ce mi se întâmplă mie, mi-a fost frică să mai rămân încă o dată, pentru că mi se poate întâmpla iar. A fost un accident genetic, asta mi s-a spus. Ce șanse erau să nu mi se mai întâmple încă o dată?

Erau 0% sau 100%. Noi am făcut apoi toate analizele genetice, pentru a vedea dacă este vreo problemă și nu a fost. Atunci mi-am tot făcut niște gânduri, dar uite, așa sunt eu, am rămas însărcinată la mai puțin de 1 an de zile. Când mi-a zis doctorul că pot, am șters ce a fost și gata. Nu am stat mult în suferința asta.”, a spus Ioana Ginghină, în cadrul emisiunii În oglindă. 

Te-ar putea interesa și: Era sau nu Ioana Ginghină divorțată de primul soț când a început relația cu Alexandru Papadopol? „Atunci s-a produs separarea definitivă”

Ar lua-o oricând de la capăt, dacă ar divorța de actualul partener

În urmă cu ceva timp, Ioana Ginghină spunea că dacă ar fi să divorțeze și de cel de-al treilea soț, Cristi, acesta ar lua-o oricând de la capăt, lucru care pentru foarte multe femei ar putea părea imposibil. Astfel, actrița dezvăluie de unde-și ia puterea pentru aceste noi începuturi și cum se încarcă mereu pozitiv.

„Și eu m-am gândit de unde este puterea asta. În primul rând, sunt o romantică incurabilă, e așa de frumos și de simplu să ne facem viața mai frumoasă. Să-l educăm pe omul de lângă noi cu ce ne-ar face fericită. Eu i-am zis lui Cristi că dacă mi-ar aduce un buchet de flori în fiecare vineri, m-ar face extrem de fericită. Știu că face asta pentru că i-am zis, dar tu știi ce fericită sunt în weekend când stau acasă și mă uit la buchet, mă încarcă mult pe mine. Nu ai idee ce mult înseamnă pentru sufletul tău să vezi că cineva s-a gândit la tine pentru 5 minute din viața lui.”, a mai spus actrița.

VEZI și: Câți frați are, de fapt, Ioana Ginghină: „Nu știu cum arată. Nu înțeleg de ce nu ne vedeam”

Ce vrea ca oamenii să știe despre ea

În final, Ioana Ginghină și-a dorit să le transmită fanilor săi și un mesaj.

„Eu vreau să înțeleagă oamenii că sunt un om, iar asta presupune și bune și rele. Atunci când văd ceva rău, discutabil să înțeleagă că sunt om, dar asta nu înseamnă că nu pot avea și momentele mele în care să mă răzgândesc.”, mai spune Ioana Ginghină.

Te-ar putea interesa și: Câștigător Survivor România 2024. Jador spune cine va câștiga în viziunea sa / videoGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel