Era sau nu Ioana Ginghină divorțată de primul soț când a început relația cu Alexandru Papadopol? „Atunci s-a produs separarea definitivă”

Data publicării:
Ioana Ginghină/ captură video Youtube theXclusive
Descriere foto: Ioana Ginghină/ captură video Youtube theXclusive

Ioana Ginghină a oferit mai multe detalii cu privire la separarea de primul ei soț.

Ioana Ginghină s-a bucurat de un succes uriaș în trecut, când i s-a oferit oportunitatea de a face parte din distribuția telenovelei românești „Numai iubirea”. Acest proiect i-a adus extrem de multă notorietate și chiar și acum, ani de zile mai târziu, oamenii o identifică cu personajul din film. Tot acolo avea să-l cunoască și pe cel de-al doilea său soț, Alexandru Papadopol, când aceasta era abia ieșită dintr-o căsnicie. Astfel, actrița povestește cum au decurs exact lucrurile la vremea aceea și când s-a legat, de fapt, povestea de dragoste cu tatăl fiicei sale. 

„Eu eram deja divorțată când am ajuns la „Numa iubirea”, dar mai eram cu fostul soț. Eu am făcut mult mai multe seriale, decât acesta, eram deja destul de cunoscută. După am jucat în multe roluri episodice în „La bloc” și nici prin cap nu-mi trecea să fac un copil, deși eram căsătorită, era vremea să mă așez ma casa mea, nu-mi stătea capul la familie. Fostul soț punea presiune pe asta, nu eram pe aceeași lungime de undă, Am divorțat, dar nu am avut curaj să ne și separăm, ne tot împăcam. Când a venit succesul de la „Numai iubirea”, atunci s-a produs separarea definitivă.”, a declarat Ioana Ginghină, în cadrul emisiunii În oglindă.

Citește și: Câți frați are, de fapt, Ioana Ginghină: „Nu știu cum arată. Nu înțeleg de ce nu ne vedeam”

Când s-a legat relația cu Alexandru Papadopol

Chiar dacă mulți au crezut că relația cu Alexandru Papadopol a venit în timpul filmărilor pentru celebra telenovelă, Ioana Ginghină spune că relația s-a legat mult mai târziu, între timp aceasta formând un cuplu și cu Cove.

„Eu cu Alexandru Papadopol am fost după „Numai iubirea”, dar eram divorțată de primul soț. Atunci am conștientizat și eu succesul, pentru că nici nu am visat la așa ceva, nu avea cum să-mi imaginez că există asta. Erau atât de mulți oameni în mall (n.r. unde aveau loc întâlniri cu actorii din serial), că era pericol să cadă acea zonă, erau multe țipete, să te atingă, paparazzi.”, mai spune aceasta.

Citește și: Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Se declară a fi o persoană fericită

Și, chiar dacă viața nu a fost mereu una roz și a pus-o în fața mai multor situații dificle, divorțurile fiind doar câteva exemple, Ioana Ginghină spune că și-a dorit mereu să vadă doar lucrurile bune din orice situație și să nu se lase „pradă” acestor greutăți inevitabile.

„Eu nu prea am fost nefericită, am avut ca toți oamenii diverse situații. Eu în fiecare zi îi mulțumesc lui Dumnezeu, nu am voie să spun că am avut o viață nefericită, pentru că trăiesc ce mi-am dorit toată viața. Au mai fost perioade, dar nu am fost nefericită. când nu mi-a mers într-o zonă, m-am canalizat pe ce am, nu pe ce n-am. Și acum, pe plan profesional nu-mi merge extraordinar, dar m-am măritat, Ruxi e bine, mă bucur de alte lucruri.”, a mai declarat Ioana Ginghină.

VEZI și: Alex Dobrescu, acuzații dure la adresa Cristinei Cioran: „Lucrurile de valoare le-a dus deja la amanet, ca să-și suplinească viciile”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel