Cât de mare este casa în care locuiesc Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Au angajat o femeie pentru treburile casnice: „Nu-mi place să fac curățenie”

Data publicării:
Tavi Clonda, Gabriela Cristea, sursa foto Facebook
Descriere foto: Tavi Clonda, Gabriela Cristea, sursa foto Facebook

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au dezvăluit mai multe informații din interiorul cuplului lor.

Gabriela Criseta și Tavi Clonda au fost invitați în podcastul moderat de Damian Drăghici, unde cei doi au povestit mai multe detalii neștiute din intimitatea de cuplu. Mai mult, aceștia au dezvăluit și care este dimensiunea locuinței în care stau în prezent alături de cele două fetițe, care, după cum se putea observa din fotografiile și videoclipurile postate de-a lungul timpului de cei doi în mediul online, este una uriașă.

„Îmi place să fie ordine, curățenie, nu neapărat să fie toate la locul lor, pentru că eu oricum știu în toată dezordinea unde sunt, dar curățenie trebuie să fie, ca să fie mintea limpede. Avem casă mare, are 640 de metri utili. Sunt două case cum ar veni, e mai complicat. Studioul meu e lângă, dar lipit, biliardul e sus, acum nu e, dar așa vrem să facem și sala de sport, ele sunt lângă.”, a spus Tavi Clonda, în cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici.

„Avem un beci de vreo 25 de mp care ne-a costat acum 7-8 ani 7.000 de euro. Te costă.”, a completat și prezentatoarea TV.

Citește și: Tavi Clonda dă cărțile pe față. Reproșul pe care i-l aduce Gabrielei Cristea, fără pic de menajament: „Vreau mai mult”

Cine face curățenie în casa celor doi

Faptul că au o vilă atât de mare înseamnă și multe camere de curățat săptămânal, însă pentru faptul că cei doi spun că nu mai au timp pentru a se ocupa și de menaj, Tavi Clonda și Gabriela Cristea au decis să apeleze la ajutorul unei alte femei. În plus, prezentatoarea spune că nici măcar nu se dă în vânt după această activitate, care nu-i deloc pe placul ei. 

„În pandemie, Tavi a renunțat să primească pe cineva în casă. Între timp, nu se mai putea, efectiv nu mai aveam timp și nici nu-mi place să fac curățenie.”, a mai spus Gabriela Cristea.

„Eu o înțeleg, pentru că la câte face, ar fi culmea să mai facă și curat. Când nu o aveam pe Tina, curăța.”, a completat Tavi Clonda.

Te-ar putea interesa și: Iancu Sterp, reproșuri acide către Războinici. Ce l-a enervat la culme la coechipierii săi: „Stați acolo ca momâiele”

Pactul pe care l-a făcut cu soțul ei

Mai mult, pentru a se asigura că nu va fi nevoită să curețe în fiecare zi petele care se adună pe gresia din casă, Gabriela Cristea spune că a făcut o învoială cu soțul ei, încă din ziua în care au ales materialul. 

„Să știi că a fost un deal (n.r. înțelegere) pe care l-am făcut noi doi, el e legat de aspirator. Când am făcut casa a fost o discuție și am zis să vedem ce punem pe jos. El a zis că vrea o gresie mai specială, lucioasă, se vedea tot. Eu i-am spus că luăm această gresie cu condiția că niciodată, dar niciodată nu voi da cu aspiratorul și cu mopul pe această gresie și mi-a zis că își asumă 100%, iar eu nu am dat niciodată pe acea gresie cu mopul sau aspiratorul.”, a adăugat Gabriela Cristea.

„Acum dă doamna, nu mai am timp, dar dacă mai văd ceva după ea... repede pun mâna, îmi place să fie ordine.”, spune și Tavi Clonda. 

VEZI și: Zanni și-a ieșit din minți la Survivor All Stars: „Ce te rățoiești așa? Unde e greul?”. Faimosul, replici tăioase către Ștefania Stănilă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel