Cât de bune sunt gadgeturile pentru curățenie: aspiratorul robot și mopul electric

Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Descriere foto: Foto ILUSTRATIV

Iulia Ionescu a adus astăzi la iLikeIT roboţi, aspiratoare şi nu numai.

Aspiratorul vertical este deja în trend de ceva timp. Una dintre principalele lor avantaje este că aceste aparate sunt „cordless” adică fără cablu de legătură cu unitatea principală. Însă trebuie să știți că, înainte de folosire, acest aspirator trebuie pus la încărcat.

Prin urmare, trebuie să fim atenți la autonomia lui înainte de a-l cumpăra, ca să știm cât rezistă la curățenie după ce este încărcat - la fel ca un telefon mobil. De exemplu, modelul adus în studioul iLikeIT a rezistat aproximativ 40 de minute, deși producătorul susține că „duce” mai bine de o oră.

 

Mopul electric este un alt aparat care ne poate ajuta la curățenie în casă

 

Mopul electric este un alt aparat care ne poate ajuta la curățenie în casă. Partea din față, care spală efectiv pe jos, este detașabilă și poate fi curățată în mașina de spălat. Acest dispozitiv costă aproximativ 1000 de lei.

Aspiratoarele cu aspect de roboți, pentru că se mișcă în continuu pe podea, sunt împărțite în mai multe modele. Unele pot fi programate în așa fel încât să nu se ciocnească de obiectele din casă - ca de exemplu locurile unde animalele beau apă.

Un alt robot aspirator știe să și spele singur podeaua, și toate se încarcă singure, în locul special destinat acestor dispozitive, relatează Știrile PRO TV.

 

[citeste si]Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Tehnologie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel