Cât costă ședințele de consiliere psihologică la Oana Lis. Vedeta le oferă fanilor oferte speciale

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Oana Lis, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Oana Lis, Facebook

Oana Lis a dezvăluit câți bani cere pentru ședințele de consiliere psihologică.

Oana Lis este în momentul de față singura persoană care trebuie să asigure veniturile familiei sale. Fostul edil are o pensie lunară, care să mai ajute la diminuarea cheltuielilor, însă banii sunt insuficienți, mai ales din cauza tratamentelor costisitoare pe care acesta trebuie să le urmeze în prezent. Așadar, în această perioadă grea, singura salvare pe care vedeta o are este cabinetul de psihologie, pe care și l-a deschis în urmă cu aproximativ trei ani, când a absolvit și cursurile de specialitate. Oana Lis a împărtășit pe rețelele de socializare prețurile ședințelor, făcându-le și o reducere de Black Friday, doritorilor. Așadar, cei care vor să aibă parte în această perioadă de consiliere psihologică din partea acesteia, trebuie să scoată din buzunar suma de 200 de lei, pentru cinci ședințe online. 

„Voiam să vă zic că am ofertă de Black Friday, 5 ședințe online de consiliere psihologică sau dezvoltare personală toate, la 200 lei. Așa că, dacă te confrunți cu anxietate, atacuri de panică sau pur și simplu ești interesată de evoluție personală, aștept un mesaj în privat, ca să facem o programare. Hai să ne cunoaștem.”, a scris Oana Lis pe Facebook. 

VEZI și: Oana Lis, reacție acidă pe rețelele de socializare: „Cea mai aberantă, răutăcioasa și șocantă vorbă”

Oana Lis s-a confruntat cu depresia

Oana Lis știe foarte bine ce înseamnă să te lupți cu stări de anxietate și de depresie, întrucât, în trecut, aceasta a fost victima depresiei. Vedeta povestea recent cum nici nu avea puterea să se spele singură în acea perioadă, fiind ajutată constant de o prietenă.

"Când eram în depresie, plecam aranjată de acasă. Lumea nu știa ce e în sufletul meu. Dacă nu aș posta pe Facebook ce trăiesc, lumea ar zice că sunt super bine, pentru că asta e forța mea, puterea mea. De când eram mică, am învățat de la mătușa mea că o femeie trebuie să aibă manichiura făcută, chiar dacă nu aveam bani. Îmi place să mă aranjez și nu sunt îmbrăcată scump. În perioada asta, cât am fost în depresie, mi-a fost alături exact cine nu mă așteptam. Am avut momente în care nu puteam nici să mă spăl singură și m-a ajutat o prietenă, Ruxi, îi mulțumesc pe această cale, care venea și mă spăla și pe cap acasă și pe corp. Depresia e o boală cruntă. Cazi foarte mult, dar în aceeași măsură există și terapii care să te scoată din starea de nefericire.", a mai dezvăluit vedeta, pentru wowbiz.

VEZI și: Viorel Lis, prima apariție după ce a ajuns imobilizat în scaunul cu rotile. Care este starea de sănătate a fostului edil: „Mintea mi-a rămas trează”

Își dedică tot timpul lui Viorel Lis

Atunci când nu are programări la cabinetul de psihologie, Oana Lis își dedică aproape tot timpul soțului ei, care este imobilizat la pat și care nu mai poate face nimic de unul singur. În acest sens, aceasta dezvăluia recent faptul că nu-și mai găsește timp nici să facă lucrurile firești și nevoile personale.

„M-am spălat și eu în sfârșit pe cap!! Da, pentru că atunci când ai pe cineva total dependent de tine fizic, emoțional etc, e minunat, divin, mântuitor, etc pe de o parte, dar nu e cu muzică de harpe și îngerași sau zâne ca-n povești, care atunci când tu aplauzi, ei fac toată treaba....nuuu, e al naibii de greu și nu știi cum e și nu ai voie să comentezi de altu...cel puțin nu în fața mea...dacă tu nu ai trecut prin situația asta și nu ai făcut acest lucru pe o durată lungă pentru alt om...deci, da, e al naibii de greu și nevoile tale trec uneori în planul doi, pentru că pur și simplu nu mai ai timp, energie, chef nici măcar sa te speli pe cap uneori. Punct.”, a scris Oana Lis pe Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel