Cât costă rochia purtată de Gabriela Firea la nunta Ralucăi Pastramă. Este creația unui designer celebru

Data publicării:

Gabriela Firea a purtat o rochie deosebită la nunta Ralucăi Pastramă.

Raluca Pastramă și Ibrahim, soțul ei, și-au unit destinele în urmă cu aproape o săptămână, iar după două zile cei doi au devenit și părinți. Evenimentul fericit nu a fost însă punctat printr-o petrecere mare, grandioasă, ci printr-o ceremonie restrânsă, la care a participat doar familia și prietenii cei ai apropiați. În rândul invitaților și-a făcut apariția și Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, care a și făcut publică prima fotografie de la nunta celor doi. Elegantă și cu bun gust, așa cum obișnuiește să se îmbrace de obicei, aceasta a purtat o rochie foarte deosebită la eveniment, care a atras toate privirile.

Întrebarea ce a stat pe buzele multora este cât a plătit fostul primar pe acea creație. Rochia Gabrielei Firea nu a fost una ieftină, ci, potrivit spynews a fost o piesă vestimentară semnată de Dana Budeanu, care ar fi valorat, nici mai mult, nici mai puțin de 1.800 de lei. Nici când vine vorba de pantofii purtați, Gabriela Firea nu a făcut o alegere deloc ieftină. Aceștia valorează suma de 1.000 de euro, fiind făcuți în parteneriat cu celebrul ASAP Rocky. 

Oana Roman, în pragul divorțului: "Lucrurile se tot acumulează și simt că nu mai pot". De unde a pornit ruptura dintre cei doi

Raluca Pastramă a născut

Raluca Pastramă a devenit mamă pentru a treia oară, după ce a adus pe lume o fetiță. Atât ea, cât și soțul ei sunt în culmea fericirii, pentru că acest eveniment a avut loc chiar imediat după ce aceștia și-au unit oficial și destinele. 

Bruneta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, partenerul acesteia fiind cel care a făcut și marele anunț, pe pagina sa oficială de Instagram. Acesta a postat și prima fotografie cu bebelușul, unde a dezvăluit și numele deosebit, nemaiîntâlnit până aucm în showbiz, pe care îl va purta nou-născuta.

”Dumnezeu m-a binecuvântat oferindu-mi multe lucruri pentru care îi mulțumesc, dar tu, minunea mea, ești binecuvântarea cea mai mare! #Maryam”, a scris soțul Ralucăi Pastramă pe Instagram.

Pepe a devenit și el tătic pentru a treia oară, acum câteva zile

Și iubita lui Pepe, Yasmine Ody, i-a adus pe lume artistului, acum câteva zile, al treilea copil. În cazul acestuia, este vorba despre un băiețel, perfect sănătos. Asemenea fostei sale soții, nici Pepe nu a făcut publice fotografii cu cel mic, ci le-a împărtășit doar abonaților săi de pe canalul de Youtube. 

„Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa. Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos. Toate la timpul lor. Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite. În familie se împart și necazurile și bucuriile”, a declarat aseară Pepe pe YouTube, relatează Fanatik.

Numele băiețelului se pare că a fost ales să semene fix cu cel al tatălui lui. 

„El este Pepe, iar eu sunt Ionuț Pascu”, a mai spus artistul. Se pare că acesta își va boteza băiețelul cu numele de scenă al său.

Pepe, schimbare radicală de look. Artistul a renunțat la părul lung și s-a tuns scurt: "Nu mă recunosc"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel