Cât căștigă Cove după plecarea din PRO TV: „ îmi permit să le ofer copiilor o educaţie bună”

Data publicării:
Cove, foto Instagram
Descriere foto: Cove, foto Instagram

Gabriel Coveșeanu (Cove) a dezvăluit cum arată finanțele sale după plecarea din PRO TV. 

Cove a făcut o schimbare radicală în această toamnă. După ani de zile petrecuți la cârma emisiunii „Vorbește lumea”, prezentatorul TV a renunțat la colaborarea cu PRO TV și a plecat la PRIMA TV, televiziune cu care a mai colaborat și în trecut. 
 Din 13 septembrie, de la ora 19.30, Cove si Diana prezintă emisiunea Flash Monden, care este difuzată de Prima TV de luni până vineri, de la 19.30 și duminica, de la aceeași oră.

Pe lângă jobul din televiziune, Cove e și manager la teatru. Prezentatorul TV spune că nu se plânge de latura financiară și că se bucură ce își permite să le ofere copiilor săi o educație bună.


 „Am un venit decent, care îmi permite să le ofer copiilor o educaţie bună. Muncesc mult, aşa a fost dintotdeauna. Însă când îţi faci profesia cu pasiune, nu se mai pune. Pe lângă Flash Monden la Prima TV sunt şi managerul Teatrului Ion Creangă”, a declarat Cove pentru okmagazine.ro.


Despre motivul plecării din PRO TV, actorul spune că a simțit nevoia să facă o schimbare și că propunerea celor de la Prima TV a venit la fix când își dorea și cum își dorea. De asemenea, el este ectrem de încântat de colega sa și de întreaba echipă cu care lucrează.


„Echipa. Şi faptul că îmi doream altceva pentru mine. Iar oferta Prima TV, emisiunea Flash Monden şi proiectele pe care le pregătim, au picat la fix. Am venit aici pentru un program de prime time şi am găsit o echipă tânără, entuziastă, şi o colegă de-a dreptul efervescentă. E o provocare pe care am acceptat-o cu inima deschisă. A, şi o colegă, pe Diana, care e frumoasă, deşteaptă şi foarte bună la ceea ce face. Să fiu cu ea pe platouri e o distracţie continuă”, a mai declarat el.

Imediat după plecarea din PRO TV, Cove a declarat, în exclusivitate pentru Spectacola, care a fost motivul pentru care a decis să plece.

SPECTACOLA: De ce această schimbare? Schimbare care ar putea părea bruscă pentru unii.

Cove: „Sunt de principiul că schimbările sunt necesare în viată, mai ales în cazul profesiilor vocationale și uneori, chiar daca anumite schimbări pot părea neașteptate sau bruște pentru unii, în cazul meu ale au venit mereu la timpul potrivit. Și, cum spunea o mai veche colaboratoare, viața e plina de…surprize- surprize”


SPECTACOLA: Ce te-a nemulțumit în vechiul proiect?

Cove: „Nu pot spune că a fost ceva ce m-a nemulțumit, a fost o perioada foarte frumoasă, obositoare,  e drept, pentru că nu este ușor să ai o emisiune în direct, zilnic. Dar singurul motiv de nemulțumire era acela că nu puteam pleca foarte departe în vreo călătorie pentru că doar weekend-urile le aveam libere și nu îmi puteam permite o călătorie mai lungă. Mai ales pentru copii a fost greu. Mie îmi place să merg iarna în destinații calde iar acestea sunt departe și nu îmi puteam permite aceste vacanțe”. Citește AICI interviul.


Cove nu este singura celebritate din familia sa


Pe Cove îl știe o țară întreagă, însă actorul nu este singura celebritate din familia sa. Sora lui Gabriel Coveșeanu este actriță la Teatrul Excelsior și are în spate o poveste de viață formidabilă. Mihaela Coveșeanu vorbește, în exclusivitate pentru Spectacola, despre carieră, viața de familie și amintirile din copilărie pe care le are alături de fratele său. 


SPECTACOLA: Deși ești și muzician și... contabilă, oamenii te cunosc ca actriță. Iar rezonanța numelui tău duce, inevitabil, către fratele tău, actorul Gabriel Coveșeanu. Cât de des răspunzi la întrebarea „ești sora lui...”? Te deranjează comparația? Te ambiționează? Te amuză?

Mihaela Coveșeanu: Foarte des mi se întâmplă ca atunci când îmi spun numele, oamenii să se uite la mine o secundă-două și să mă întrebe: „Sunteți soția?” Iar atunci răspund, evident, „Nu, sunt sora!” Nu mă deranjează lucrul acesta, din contră, sunt mândră de fratele meu, de realizările lui și de faptul că este cunoscut de o țară întreagă.

SPECTACOLA: Printre cele mai dragi amintiri împreună cu fratele tău sunt vacanțele la bunici și reprizele de fotbal... în sufragerie. În copilărie, ai fost o prințesă războinică sau una delicată? 

Mihaela Coveșeanu: Da, e adevărat! Jucam fotbal în sufragerie, împreună cu Gabi și spărgeam bibelourile mamei.
Nu am fost deloc delicată, și chiar dacă sunt mai mică decât fratele meu, în copilărie eu eram cea „rea”, eu săream la bătaie. Deci eram tare războinică. Când plecam cu părinții în concediu era „scandal” pe locul din mijloc al banchetei din spate a mașinii. Evident că eu câștigam, pentru că tata îi spunea lui Gabi: „Las-o, mai, să stea ea, ca până ieșim din București, adoarme!”. E adevărat că dormeam în mașină tot drumul. Citește AICI interviul.
 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel