Cove, adevărul despre plecarea din PRO TV și noua emisiune de la PRIMA TV: „Viața e plină de…surprize- surprize” EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Gabriel Coveșanu (Cove) a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre plecarea din PRO TV și despre noul proiect de la PRIMA TV, acolo unde va prezenta o emisiune alături de Diana Bart. 

Cove a făcut o schimbare radicală în această toamnă. După ani de zile petrecuți la cârma emisiunii „Vorbește lumea”, prezentatorul TV a renunțat la colaborarea cu PRO TV și a plecat la PRIMA TV, televiziune cu care a mai colaborat și în trecut. 
 Din 13 septembrie, de la ora 19.30, Cove si Diana pornesc la vânătoare de mondenități.  Emisiunea Flash Monden va fi difuzată de Prima TV de luni până vineri, de la 19.30 și duminica, de la aceeași oră.


Cove a acceptat să ne povestească despre schimbarea din viața sa profesională, dar și câte puțin din ce se întâmplă în viața lui personală.

 

SPECTACOLA: Săptămână trecuta ai făcut un anunț care a șocat pe țoață lumea în prima faza. Acum, fanii s-au liniștit. De ce această schimbare? Schimbare care ar putea părea bruscă pentru unii.

Cove: „Sunt de principiul că schimbările sunt necesare în viată, mai ales în cazul profesiilor vocationale și uneori, chiar daca anumite schimbări pot părea neașteptate sau bruște pentru unii, în cazul meu ale au venit mereu la timpul potrivit. Și, cum spunea o mai veche colaboratoare, viața e plina de…surprize- surprize”


SPECTACOLA: Ce te-a nemulțumit în vechiul proiect?

Cove: „Nu pot spune că a fost ceva ce m-a nemulțumit, a fost o perioada foarte frumoasă, obositoare,  e drept, pentru că nu este ușor să ai o emisiune în direct, zilnic. Dar singurul motiv de nemulțumire era acela că nu puteam pleca foarte departe în vreo călătorie pentru că doar weekend-urile le aveam libere și nu îmi puteam permite o călătorie mai lungă. Mai ales pentru copii a fost greu. Mie îmi place să merg iarna în destinații calde iar acestea sunt departe și nu îmi puteam permite aceste vacanțe”.

 

SPECTACOLA: În 2021 au fost foarte multe schimbări. Telespectatorii abia se obișnuiau cu un format, pentru că apoi lucrurile să se schimbe iar. Cum ai văzut tu situația aceasta? 

Cove: A fost o perioadă plină de provocări, munca în televiziune este o provocare în sine și cred că important este să te poți adapta și să funcționezi cât mai bine în orice conjuctură”.


SPECTACOLA: Ai revenit la Prima Tv, televiziune cu care ai mai lucrat. Din 13 septembrie te vedem și pe sticlă, alături de Diana Bart. Cum decurg ultimele pregătiri?

COVE: „Bine, am descoperit o echipa frumoasă și tânără și  mă bucur să lucrez cu Diana, cu care mă înțeleg foarte bine. Ne adaptam la noul platou, la noul format, ne calibram. Sunt sigur că vă fi o combinație demnă de luat în seama de telespectatori, în fiecare seară, de luni până vineri și duminică, aici, la Prima TV. Mă simt bine în noua mea echipă și sunt convins că vom face emisiuni remarcabile”.

 


SPECTACOLA: „Pe unde mergi, dai tot de mămici. Toate colegele tale au rămas însărcinate în plin sezon de filmări. Diana e deja proaspătă mămică. Dar totuși, cum a fost să schimbi colegele de emisiune atât de des?

Cove: „E și asta o provocare și vă martuisesc că prima întrrebare pe care i-am adresat-o Dianei a fost: “Ne oprim aici sau mă părăsești în curând?”. Dincolo de gluma, m-am bucurat pentru toți copii veniți pe lume în perioada în care mamele lor făceau echipă pe TV cu mine”.

 

SPECTACOLA: Ce noutăți pregătești pentru toamna aceasta?

Cove: „Flash! Monden, la Prima TV. Clar, proiectul toamnei pentru mine.  Și la teatrul Ion Creangă pregătim stagiunea de toamnă și sper să putem juca spectacolele la capacitate maximă. Ne dorim ca situația epodemiologica să nu se schimbe și să rămânem în contact cu spectatorii noștri. Suntem, însă, pregătiți și pentru varianta online”.

 

SPECTACOLA: Pe lângă televiziune, publicul de vede și la Teatru. Pe ce scene te putem vedea și în ce proiecte urmează să te mai implici?

COVE: „Deocamdată, în perioada aceasta a trebuit să aleg și m-am dedicat mai mult proiectului managerial la Teatrul Ion Creanga, motiv pentru care am reuntat la a mai fi pe scenă. Am  grija că activitatea teatrului să fie interesanta pentru spectatori”

 

SPECTACOLA: Cum te-a afectat pandemia? Știm că ai și trecut prin boală la un moment dat. Ba chiar ai revenit din carantină în ziua în care Adela Popescu anunța că întră în concediu prenatal.

Cove: „Am fost printre cei norocoși, care făcut o forma extrem de ușoară a bolii,   nu am resimit absolut nimic, am stat 14 zile în carantina și revenirea mea atunci coincis,e drept, cu  plecarea Adelei.”

 

Vacanță pe 2 roți


SPECTACOLA: Ai avut un an plin la capitolul muncă. Ce ne spui și de vacanță? Ai avut timp de așa ceva?

Cove: „Daa, am fost în vacanta la mare cu cei mici în Romania pentru că la inceuptul verii nu știam ce situații vom întâmpina la întoarcerea în tara. Și, vă spun un secret: m-am mai plimbat cu motorul cu gașca de prieteni prin țară. A fost MINUNAT!”


SPECTACOLA: Ești pasionat de motoare și am văzut că ai avut câteva „drumeții” pe două roți. Care a fost cea mai lungă călătorie de genul acesta și care este traseul „visurilor tale”? 

Cove: „Cea mai lunga călătorie a fost un traseu prin tara destul dificil: Trabsalpina și Transfagarasan și mi-aș dori tare să fac un traseu ceva mai departe, să ies din țară cu motorul, poate până în Italia, înconjurul lacul Como”.


SPECTACOLA: Soția ce părere are despre pasiunea ta? E pasager? Te însoțește și ea în șa?

Cove: „Soția nu împărtășește aceasta pasiune, dar o înțeleg”.


SPECTACOLA: Mai sunt câteva luni și se încheie și 2021. Care sunt gândurile cu care îți dorești să întri în noul an? Ce ai vrea să mai bifezi până în luna decembrie?

Cove: „Să dispară pandemia, să ne ducem la han și la Mia”, a încheiat prezentatorul TV într-o notă amuzantă. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel