Carmen Tănase, probleme de sănătate, din cauza epuizării: „Dacă mai stăteam era prea târziu”

Data publicării:
Captură video Youtube/ Damian Drăghici
Descriere foto: Captură video Youtube/ Damian Drăghici

Carmen Tănase a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat, din cauza programului aglomerat.

Carmen Tănase are în continuare o viață profesională extrem de aglomerată, în prezent filmând pentru serialul „Clanul”, ce va fi difuzat în curând pe Pro TV. În vârstă de 61 de ani, îndrăgita actrița recunoaște că au fost și momente în care nu a mai făcut față suprasolicitării, motiv pentru care a ales să renunțe la anumite proiecte destul de importante. Aceasta spune că fix în perioada aceea a aflat faptul că se confruntă cu anumite probleme de sănătate, pe care le-a tratat la timp.

„Ba da, s-a mai întâmplat, dar nu grav. Am simțit că nu mai pot. – Am renunțat la un proiect important. Era un serial. Am lăsat toate avantajele financiare la o parte, pentru că nu mai puteam. Eram la limită și bine am făcut, pentru că am descoperit ceva la timp cu sănătatea. Dacă mai stăteam era prea târziu și am putut să mă ocup de treaba asta.”, a declarat Carmen Tănase potrivit libertatea.ro
  

Carmen Tănase nu a mai plecat în concediu de doi ani: „La mine nu e ușor”. Motivul pentru care actrița nu poate pleca de acasă

Cum arată programul artistei

Actrița mărturisește că tocmai din cauza faptului că are prea multe lucruri de făcut, nu pleacă nici în vacanțe. După ce termină treaba de pe platourile de filmare, aceasta spune că acasă o așteaptă alte trebuiri ce trebuie puse la punct. În final, Carmen Tănase găsește puțin timp liber pentru ea doar noaptea, motiv pentru care obișnuiește să se culce mai mereu târziu.

„Nu am încotro. Probabil că ar fi comod să stau să plec în vacanțe, dar așa a hotărât viața să le fac eu pe toate. Plec în turnee, în deplasări cu teatrul. Și dorm puțin.

Când am treabă și am filmare dimineața, apoi deplasare, apoi venit acasă, aranjat câini, pisici, oameni și ce mai e pe acolo… și a doua zi filmare la 6… aproape deloc. Când nu am treabă, am altele de făcut și pentru sufletul meu. Nu pot să le fac decât când se liniștește casa, că altfel nu am cum… să scriu, să citesc ceva sau să dezvolt o idee care mi-a venit, pentru că tot timpul unul cade, unul dărâmă, unul face așa și așa… dă-le drumul afară, intră… nu se poate altfel decât noaptea.”, a continuat actrița.

Carmen Tănase, rol solicitant în serialul Clanul: „E destinul care a luat-o rău de la viață și eu sunt genul de actor care își asumă în totalitate personajul”

„Meseria mă ține în priză și cumva tânără”

Chiar dacă de-a lungul carierei a experimentat aproape tot ce se putea, acum, după o lungă perioadă de timp, actrița revine pe micile ecrane într-o dramă, și nu într-o comedie, după cum era obișnuită.

„Eu am o viață în profesia asta și vine firesc (n.r: plânsul). Cum ești stângaci când te urci prima dată la volan și după 5 ani ești maestru, așa e și aici. Ca-n orice altă meserie, experiența este importantă. Eu mă implic în personajul ăla ca și cum aș fi eu. Îmi asum toate probleme personajului. E greu că după atâția ani de comedie m-am întors la dramă. Asta făceam în tinerețe. La teatru e mai simplu, pentru că acolo repeți o lună, două și ai două ore de spectacol. Aici – 12 ore pe zi, când e zi de filmare plină, e greu, dar e frumos. Meseria noastră e grea, dar frumoasă. Meseria mă ține în priză și cumva tânără.”, a mai spus vedeta potrivit sursei citate.
 

Codin Maticiuc, rol de interlop în serialul Clanul. Și-a făcut „pregătirea” pe lângă Nuțu Cămătaru: „Eu am stat pe lângă el cinci ani”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel