Adda, mesaj important pentru pacienții cu Lyme și Borrelia, dar și pentru medici. Câți bani a cheltuit vedeta pe analize: "Prin asta trece un bolnav de Borrelia!"

Data publicării:
Adda, foto Instagram
Descriere foto: Adda, foto Instagram

Adda a transmis un mesaj important pentru pacienții cu Lyme și Borrelia, dar și pentru medici. Artista a dezvăluit și câți bani a dat pe tratamente.

Adda a trecut prin momente grele, după ce s-a luptat ani la rând să găsească cauza bolii care a dărâmat-o. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că artista a fost consultată de foarte mulți medici, timp în care starea ei de sănătate se agrava și nimeni nu știa să-i pună un diagnostic corect. Acum, Adda a vorbit despre toate momentele dificile prin care a trecut și a transmis un mesaj pentru pacienții cu Lyme și Borrelia, dar și pentru medici.

Adda, mesaj important pentru pacienții cu Lyme și Borrelia, dar și pentru medici

„Fac postarea asta că să va arăt ce înseamnă Lyme în România. Sau Borrelioza. Cumva diferite dar extrem de asemănătoare. Borrelia and co. Că ea nu vine singură. Vine cu Anaplasma, Bartonella, Babesia, Epstein Barr etc. Am primit poză asta de la o sora de suferință'. La mine toate analizele în valoare de 15.000 de euro stau într-o cutie. Nu le-am întins niciodată să văd câte sunt. E un teanc gros. Prin asta trece un bolnav de Borrelia până să primească diagnosticul. Problema e că pierde timp prețios.

Timp în care spirochetele se înmulțesc și migrează peste tot, afectând tot corpul. De asta se adaugă mereu câte un simptom. Așa că dragi infectionisti, reumatologi, cardiologi, neurologi, oftalmologi, alergologi și dermatologi- TESTAȚI PACIENȚII. Dar cu testele alea BUNE. NU ELISA, ELFA și mama lu Ștefan cel Mare. Lyme ul nu e doar de la căpușă.

Nu fac Lyme doar cei cu eritem. Eritemul apare la mușcătura, doar în două cazuri. Dacă căpușă colcăia de borrelii sau dacă pacientul avea deja anticorpi. De asta apare la 30% din oameni. Căpușă nu trebuie să fie cât un câine că să fie periculoasă. Majoritatea sunt mici că o aluniță. Nu toate se înfig. Mare grijă, cei care le scoateți. Nu le mai rupeți. Poate achiziționați în spitale croșete sau măcar pensete. Nu mai băgați acul în picioarele copiilor mușcăți ca să scoateți căpușă.

Că aia dacă se rupe, își revarsă tot sucul gastric în victima. Iar dacă salivă ei era light, cu siguranță faceți rahatu praf după ce da tot afară. Antibioticul se da imediat după mușcătura nu după ce apare eritemul, asta dacă apare. Testele se fac la 3 sapt de la ultima doză de antibiotic sau 3 săptămâni de la mușcătura, dacă nu s-a luat antibiotic.

Testați co infecțiile. TBE VIRUS, Anaplasma, babesia, rickettsia, francisella, toxocara, toxoplasmă, bartonella, epstein barr, ureaplasma, mycoplasma, virusurile herpetice. Pentru fiecare există protocol SEPARAT!
Faceți diferența dintre anticorpii specifici mușcăturii și cei de transmitere congenitală. O să aveți mari surprize. Sunt multe de spus…. Multe. Mă rog la Dumnezeu să se schimbe ceva!', a transmis Adda pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ADDA (@addabaladda)

Cum a descoperit Adda că suferă de Lyme

„Dragii mei, după un an jumătate de chin în care mi s-a pus diagnostic greșit și mi s-a dat tratament și mai greșit, am aflat într-un final adevărul. A fost nevoie să îmi paralizeze anumite parti ale corpului că să fiu diagnosticata cu Borelioza și Bartonella- transmise de căpușe și țânțari, ploșnițe sau daca te musca animale care au asta în sânge. Din păcate, inflamația și neurotoxinele au ajuns la creier, pentru că nu s-a acționat la timp. Așa că urmează o perioada de lupta și de tratament agresiv care durează în total un an și jumătate.

Momentan sunt în pregătirea corpului pentru tratament. Și trag să-mi duc la final o parte din proiecte și să-mi onorez promisiunile.

La începerea tratamentului, mă voi retrage o perioada din spațiul public- emisiuni și apariții, pentru că prima tura e cea mai grea. Voi rămâne aici, pe online și vă voi tine la curent când pot și cât pot. Vă voi lăsa și albumul. Se va lansa chiar de ziua mea, pe 3 martie. Plănuiam o lansare aniversara cu concert. Mai ales că voi împlini 30 de ani. La jumătatea lui Martie va veni și noul single. 

I-am pus numele Gogutz' la rahatu ce e acum în mine. Și promit să-i dau în cap. Să-l nenorocesc până îi sar fulgii. În timp ce o parte din doctorii specialiști' ai României vor pune mâna pe carte! Nu voi face scandal din asta. Faptul e consumat. Eu sper doar să nu mai trimită pacienții pe piste greșite și să se trezească la realitate!

Poate exemplul meu va ajuta la INFORMARE, PREVENȚIE ȘI TRATARE LA TIMP! Pentru că, DA , aceste doua minunații' te pot ucide sau te pot nenorocii pe viață!!! Daca nu sunt depistate la timp. I se poate întâmpla oricui. În fine, după ce o să-l omor pe Gogutz, o să mănânc cea mai mare felie de tort și o să beau un sfert de deget de vodka, având în vedere că n-am băut de atâta timp, o să mă îmbăt ca ăia care cad în santz și au fatza plină de noroi. Mă pregătesc de război! Sunt o fucking Xena! Nu m-am simțit niciodată mai puternica și mai stăpână pe situație. Acum stiu cu cine mă bat', a scris Adda pe Facebook, în urmă cu un an și jumătate. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel