Carmen Harra, previziuni sumbre despre un nou val COVID: „Devine ca un fel de gripă care atacă organismul”

Data publicării:
Sursa foto: Carmen Harra, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Harra, Instagram

Carmen Harra a dezvăluit cum va avansa pe viitor evoluția virusului COVID la noi în țară.

Cazurile de COVID 19 au început să crească în ultima vreme în România, astfel încât majoritatea oamenilor sunt îngrijorați cu privire la evoluția virusului, dar și la restricțiile care s-ar putea instala din nou în țara noastră. Cu toate acestea, Carmen Harra îi liniștește pe toți cei care se gândesc că masca, dar și restricțiile de circulație vor deveni din nou obligatorii și spune faptul că virusul nu se va mai extinde și nu va mai face victime așa cum s-a întâmplat în 2020, când s-au înregistrat sute de decese aproape săptămânal.

"COVID-ul a revenit, dar nu are putere. Nu văd că se extinde, nu cred că va face ravagiile pe care le-a făcut în 2020 – 2021. El a intrat puternic și a început cu anumite variante mai puțin ucigătoare, dar acum el devine altceva.

Devine ca un fel de gripă care atacă organismul, dar nu mortal. Are perioadele lui de apariție și dispariție", a povestit Carmen Harra, în emisiunea Corneliei Ionescu, potrivit wowbiz.

Te-ar putea interesa și: Carmen Harra, previziuni dure pentru Oana Zăvoranu: „Nu fac decât să o avertizez. Știința asta nu prea dă greș”

Ne vom confrunta cu un nou virus

Totuși, chiar dacă nu trebuie să ne mai facem griji în privința COVID-ului, Carmen Harra spune că vede pe viitor apariția unui nou virus destul de contagios. Totuși, partea cea mai rea este că acesta va lovi preponderent copiii, motiv pentru care micuții ar trebui să fie protejați în perioada următoare. Cu toate acestea, el rămâne ceva mai inofensiv față de cel pe care l-am experimentat deja, mai spune ea, motiv pentru care grijile nu trebuie să fie la fel de mari.

„Ne paște un virus?! Da, dar nu COVID. Un alt tip de virus va apărea în viitor, dar nu anul acesta. Eu zic să nu ne speriem atât de mult. Rămân la părerea că COVID-ul este totuși pe cale de a ieși din sistem sau devine una din afecțiunile cu care te poți confrunta, dar care devine vindecabilă.

Partea proastă este că acest virus nou îi afectează pe cei mici, noi am vrea ca copiii să crească sănătos și frumos. La capitolul predicții bune, aceasta este o anticipare pozitivă, nu vă speriați, COVID-ul nu mai are forță și nu va mai avea forță în viitor.”, a continuat aceasta. 

Pe aceeași temă: Ce se va întâmpla în România, în perioada următoare. Carmen Harra, avertismente dure: „Habar n-au românii ce îi așteaptă. Situația este tare tristă”

„Este ceva despre care anticipez de multă vreme”

Carmen Harra spune că vede apariția noul virus de multă vreme, astfel încât este posibil ca în curând să-și facă apariția. Există însă și șanse ca lucrurile să rămână pozitive, liniștește ea oamenii, motiv pentru care toată lumea ar trebui să lase deoparte energia negativă și să se concentreze pe viața trăită în prezent. 

„Vine altceva despre care vom mai discuta. Este ceva despre care anticipez de multă vreme. Dar o lăsăm așa deocamdată pentru că nu are rost să ne concentrăm pe ceva negativ, poate avem noroc și nici nu o să se întâmple", a explicat Carmen Harra, potrivit sursei citate.

VEZI și: Carmen Harra, viitor sumbru pentru români. Ce schimbare va avea loc în România, până la sfârșitul anului 2023



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel