Carmen Harra dezvăluie viitorul lui Jador. Cu ce probleme se va confrunta cântărețul: „Nu este un suflet de om”

Carmen Harra, Jador, sursa foto Facebook/ Instagram
Descriere foto: Carmen Harra, Jador, sursa foto Facebook/ Instagram

Carmen Harra face previziunile destinului lui Jador.

Prezicătoarea Carmen Harra a făcut dezvăluiri importante despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat artistul Jador în ultima perioadă. Având un puternic simț al intuiției, Carmen Harra a primit un semn semnificativ în timp ce încerca să afle detalii despre viitorul cântărețului. Jador este un cunoscut cântăreț, iubit și apreciat de publicul larg din țara noastră. Văzând că Jador are nevoie de sprijin în ceea ce privește sănătatea sa, clarvăzătoarea dorește să îi ofere ajutorul și să vină în sprijinul lui. Așadar, ea îi încurajează familia să o contacteze pentru a discuta despre măsurile pe care Jador ar trebui să le ia pentru a se vindeca.

Sunt născuți în aceeași zi

Un aspect interesant dezvăluit de Carmen Harra este legătura spirituală pe care o simte cu Jador, legată de data de naștere. Cântărețul s-ar fi născut exact la 40 de ani după ea, pe aceeași dată, mai precis pe 25 martie. Prin această conexiune, clarvăzătoarea simte că are o înțelegere mai profundă a destinului său și că poate să-i ofere ghidare și susținere în călătoria sa.

„Eu, când mi-ai dat data nașterii am zis: ce coincidență că nimic nu e întâmplător. Eu sunt născută în 25 martie 1955, el este născut în 25 martie 1995. S-a născut cu 40 de ani după mine, exact în aceeași zi, exact în aceeași lună. Noi suntem foarte puternici, acesta nu este un suflet de om să moară oricum, pentru mulți ani în viitor. Vreau să primească tratamentul medical real, pentru că nu-l primește, nu este tratat așa cum trebuie. Se fac investigații, se pot da diagnostice greșite apropos de sistemul medical, unde i-aș sfătui pe unii dintre ai lui să îmi dea un semnal pentru că am mai multe lucruri să le spun, despre ce se întâmplă cu el. Nu este chiar ceea ce cred doctorii și aici este o chestie unde el poate fi ajutat cu niște informații’’, a relatat Carmen Harra, conform Wowbiz.ro.

Va avea nuntă în acest an

Conform previziunilor sale, Jador va reuși să depășească problemele de sănătate cu care s-a confruntat. Având un simț puternic al intuiției, ea vede că Jador va depune eforturi pentru a-și recăpăta sănătatea și va reuși să treacă peste aceste momente dificile. În plus, Carmen Harra prezice că viitorul lui Jador va fi luminos și că se apropie o mare schimbare în viața lui. Ea dezvăluie că vedea o nuntă în viitorul lui Jador, iar artistul simte că este pregătit să facă acest pas important în viața sa. Conform previziunilor, este posibil ca Jador să își unească destinele cu alesele lui la sfârșitul anului 2023.

Astfel, clarvăzătoarea îl încurajează pe Jador să continue să rămână pozitiv și să aibă încredere în propria lui putere de a depăși obstacolele. Cu o nuntă în perspectivă și cu susținerea celor dragi, Jador poate avea încredere că viitorul său se anunță plin de bucurii și împliniri.

„Până în martie 2024, el are șansa să cunoască alți oameni interesanți. Pe mine nu m-ar surprinde dacă în viața lui ar apărea cineva brusc sau dacă el cu această fată face o decizie majoră pe parcursul acestui an, în special în toamnă, spre finalul anului.

Pe mine nu m-ar surprinde dacă el s-ar căsători cu această fată sau dacă s-ar muta împreună. Și-ar lega destinele, pentru că momentul de a o face este foarte favorabil pentru el”, a mai declarat Carmen Harra, potrivit sursei citate.

Cu cine este împreună artistul

Artistul Jador se bucură de o relație deosebită cu Alexandra Dobia. După o perioadă în care se simțea dezamăgit în dragoste, Jador a întâlnit-o pe Alexandra, iar ea a reușit să cucerească inima sa. În fiecare zi, cântărețul îi arată cât de îndrăgostit este de ea, împărtășindu-i declarații de dragoste.

Cu toate acestea, există o provocare în relația lor: distanța geografică. Alexandra locuiește în Spania, în timp ce Jador rămâne în România. Cu toate că sunt departe unul de celălalt, iubirea lor strălucește și ei depun eforturi pentru a face relația să funcționeze.

Jador și Alexandra își arată sprijinul și încrederea reciprocă, depășind obstacolele și găsind modalități de a menține conexiunea în ciuda distanței. Prin dedicare și comunicare, cei doi își hrănesc relația, având încredere că iubirea lor va învinge orice distanță fizică. Cu pasiunea și susținerea lor reciprocă, se bucură de fiecare moment al acestei relații speciale.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 28 iul 2023, 19:39 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience