Anamaria Prodan, în costum de baie, pe străzile din București. Impresara a stârnit imaginația privitorilor/ FOTO

Data publicării:

Anamaria Prodan s-a plimbat pe străzile Bucureștiului, în costum de baie.

Anamaria prodan continuă să surpindă cu aparițiile sale. Recent, impresara a stârnit imaginația privitorilor, după ce s-a plimbat pe străzile Bucureștiului, în costum de baie. Vedeta s-a filmat în ipostaze provocatoare și a publicat imaginile pe rețelele de socializare, pentru a se bucura și internauții de formele sale perfecte. Lipsită de orice inhibiție, Anamaria Prodan s-a întins, relaxată, în bolidul său și a ridicat mai mult temperatura în termometre.

Anamaria Prodan, mai fericită ca niciodată în brațele noului iubit

Anamaria Prodan iubește din nou. Și e mai fericită ca niciodată. După finalul tumultuos al relației cu Laurențiu Reghecampf, impresara a găsit fericirea în bratele unui om de afaceri, Flavius Nedelea.


În premieră la Exclusiv VIP, la Prima TV, Anamaria Prodan a vorbit despre un nou început. “Flavius este o minune de om, care muncește 25 din 24, care nu are legătură cu viața mondenă, este un bărbat care știe ce înseamnă să ai grijă de o femeie, care știe să respecte o femeie și să o facă să fie mândră când iese în societate la brațul lui. Simt să trăiesc fiecare secundă ca și cum este ultima. Sunt foarte fericită și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare secundă. Nu pot cere mai mult de la viață decât liniștea, bucuria și fericirea pe care le am acum”, a spus Anamaria Prodan

 

Mai mult, pentru a-și proteja povestea de iubire, impresara este decisă să iasă din prim planul vieții mondene.  “Eu îmi protejez omul de lângă mine, eu am trăit în lumina reflectoarelor  și știu cât de grea este povara. Am lângă mine un om minunat care nu a fost inplicat în scandaluri, nu a trăit între amante, astăzi sunt fericită iar Dumnezeu îmi dă mai multe decât am putut spera, copii mei sunt fericiți, suntem liniștiți”, i-a mărturisit Anamaria Prodan lui Cristi Brancu.

Cât despre interesele comune în afaceri, Anamaria a făcut repede lumina.  “El nu are nicio legătură cu lumea asta, eu nu știu despre business-ul lui, el nu știe despre nal meu. Acum învățăm unul de la celălalt.”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel