Carmen Harra, dezvăluiri neștiute despre familia sa. Cine a fost tatăl celebrei clarvăzătoarei: „A venit din Rusia cu calul”

Data publicării:

Carmen Harra a vorbit despre familia sa. Celebra clarvăzătoare a dezvăluit cine a fost tatăl său. 

Carmen Harra este una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare. Vedeta este foarte apreciată și nu sunt puțini cei care așteaptă cu nerăbdare noi predicții din partea ei. Cu toate astea, Carmen Harra și-a ținut viața privată departe de ochii curioșilor. Recent, clarvăzătoarea a făcut câteva declarații legate de familia sa. 

Carmen Harra, dezvăluiri neștiute despre familia sa

Carmen Harra a povestit că tatăl său a luptat pe front, în cel de-al Doilea Război Mondial, la doar 22 de ani. Tatăl lui Carmen Harra se numea Victor și a trecut prin multe momente grele, după ce s-a rănit grav, pe front. Potrivit celebrei clarvăzătoare, părintele său a fost la un pas de moarte atunci când o bombă a căzut chiar în clădirea în care se adăpostea alături de ceilalți soldați.

„Tatăl meu la 22 de ani lupta pe front, în Al Doilea Război Mondial și a fost împușcat săracul în picior. El a venit din Rusia, până la țară lângă Cluj, la Gherla, cu calul. Stătea într-o mică clădire și a căzut o bombă, iar în partea unde a căzut bomba, era ordonanța cu restul ofițerilor, cine era pe război. Restul au murit, au scăpat doar el cu calul. Ne povestea cum a rămas surd de o ureche și când mama se certa cu el, se întorcea cu acea ureche spre ea ca să nu o mai audă. Calul lui se chema Doina și când eu m-am năsut, s-a gândit să-mi dea mie numele Doina, după calul lui. Spunea că acel cal i-a salvat viața”, a declarat Carmen Harra, în cadrul emisiunii Online story by Cornelia Ionescu.

Ce sfaturi prețioase a primit Carmen Harra de la părintele său

Carmen Harra a dezvăluit care sunt cele mai prețioase sfaturi pe care le-a primit de la tatăl său. Una dintre lecțiile importante pe care acesta i le-a dat fiicei sale a fost aceea că „tăcerea este aur” și să stea întotdeauna dreaptă în fața vieții fără să se plângă. 

„Am o mare iubire și prețuire pentru el, pentru caracterul lui. Îl chema Victor și a fost un om absolut excepțional, m-a învățat să stau drept în fața vieții și să nu mă plâng. Îmi spunea mereu că tăcerea este de aur. A fost o generație extraordinară, parcă nu se mai naște așa ceva. Au fost oameni care au stat demni în fața vieții.

Ai deschis o cutie a vieții mele, unde m-ai atins la o coardă sensibilă, dar mi-a făcut mare plăcere să-l menționez pe tatăl meu de la care zic eu că am învățat foarte multă înțelepciune”, a mai spus Carmne Harra.

Carmen Harra, casă de milioane de dolari

„Am obiecte în casă în valoare de aproximativ două milioane de euro. Soțul meu a fost colecționar de artă. Casa din Florida are vreo 400 de metri pătraţi, are piscină, am foarte mulţi palmieri. Am mango, lămâi şi tot ce vrei în curte.

E o casă frumoasă, pe care acum cumpărat-o acum 15 ani. Iar acum cinci ani, am cumpărat şi un apartament la Ocean, pe care l-am refăcut, are şi acesta vreo 200 de metri pătraţi.

Este spectaculos, are o vedere panoramică la Oceanul Atlantic. Am investit foarte mult în el. Am dat 40.000 de mii de dolari numai pe o piatră care seara luminează în toate culorile. E numai lumini şi lampadare de cristal', a declarat Carmen Harra, potrivit Click. 

Citește și: Carmen Harra, previziuni dure pentru Oana Zăvoranu: „Nu fac decât să o avertizez. Știința asta nu prea dă greș”

Ce se va întâmpla în România, în perioada următoare. Carmen Harra, avertismente dure: „Habar n-au românii ce îi așteaptă. Situația este tare tristă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel