Carmen Harra, previziuni cu privire la viitorul Simonei Halep. Ce s-ar putea întâmpla cu cariera sportivei

Data publicării:

Carmen Harra a făcut mai multe previziuni cu privire la viitorul Simonei Halep.

Simona Halep continuă cea mai grea luptă din viața ei, după ce în 2022 a picat testul anti-doping, lucru care i-a adus suspendarea imediată. După un an de așteptare în care s-a luptat să-și facă dreptate, sportiva a primit și decizia, care nu este însă una finală, întrucât poate fi contestată. În caz contrar, aceasta ar putea primi o suspendare din tenis timp de 4 ani, lucru care i-ar putea pune chiar capăt și carierei. Carmen Harra spune însă că fosta campioană este extrem de puternică și nu va renunța la bătălia cea mai importantă din viața sa. Mai mult, clarvăzătoarea este sigură de faptul că aceasta a fost pedepsită pe nedrept, întrucât substanța cu pricina este una importantă pentru sănătatea sportivei. 

„Ea, în primul rând, așa puternică cum o vedem, este foarte emoțională, foarte interiorizată, altruistă. Se naște cu un destin foarte puternic. Dacă vă uitați la anul personal al Simonei Halep ea este pedepsită, părerea mea, absolut pe nedrept. Intră sub incidența cifrei șapte, care e o cifră a destinului, aici este o lecție a ei de viață.

Dar din toamna anului ăsta, până în toamna anului viitor ea se va lupta să-și reechilibreze poziția. Eu nu înțeleg cum pot să folosești această substanță. Substanța asta care se găsește la US Open, în sistemul ei, este, de fapt, considerată necesară organismului atunci când suferă de anemie, adică este foarte posibil ca ea să aibă medical această condiție foarte frecventă. Decizia lor, extremă în părerea mea... probabil că astea sunt legile, au urmat un protocol. Părerea mea este că decizia este nedreaptă, pe o perioadă prea lungă.”, a spus Carmen Harra, potrivit wowbiz

VEZI și: Carmen Harra, previziuni despre conflictul în Israel. Ce spune despre un nou război în lume

Carmen Harra crede în revenirea Simonei Halep

Chiar dacă multe persoane se gândesc deja la o posibilă încheiere a carierei Simonei Halep, Carmen Harra spune că aceasta ar putea reveni pe terenul de tenis, acolo unde îi este și locul. Suspendarea ar putea să fie rediscutată, consideră clarvăzătoarea, care spune că acea comisie cu pricina care a stabilit această decizie dură nu a luat în calcul și problemele de sănătate cu care sportiva noastră se confruntă.

„Eu cred că ea va putea să se reechilibreze, s-ar putea să o revedem revenind, să i se ridice această suspendare, că timpul în așa zisa suspendare să fie mult mai scurt. Ea este o ființă foarte emoțională, trebuie să lucreze cu interiorul ei, cu emoțiile ei.

(...) Cine e la US Open nu a luat în calcul problemele ei medicale, care ar putea exista, ci pur și simplu au pedepsit-o, părerea mea, în funcție de anumite protocoale ale lor, dar cu sistemele nu poți să te pui, că devii victimă.”, a continuat aceasta. 

Citește și: Carmen Harra, previziuni sumbre despre un nou val COVID: „Devine ca un fel de gripă care atacă organismul”

„Singura parte a ei vulnerabilă este sistemul emoțional”

Singura problemă a Simonei Halep este partea emoțională, dezvăluie Carmen Harra, care spune că sportiva ar trebui să lucreze mai mult cu ea, din acest punct de vedere. După ce tenismena își rezolvă aceste probleme interioare, va veni și victoria mult așteptată, iar terenul va fi doar al ei, mai spune Carmen Harra, cu privire la viitorul Simonei Halep.

„Eu o văd revenind, o văd împotriva tineretului care vine. Cine are steaua aia în frunte, poate reuși din nou. Ea nu e o ființă să fie doborâtă atât de ușor. Singura parte a ei vulnerabilă este sistemul emoțional prea puternic. Oamenii emoționali în extremă și reușesc extraordinar în viață, dar câteodată emoțiile lor prea puternice devin adversari, devin inamici.

Deci dacă își controlează sistemul, dacă știe cum să se lupte, ea va reveni pentru un număr de ani și va reveni în forță”, a mai spus Carmen Harra, pentru sursa citată.

VEZI și: Carmen Harra, previziuni dure pentru Oana Zăvoranu: „Nu fac decât să o avertizez. Știința asta nu prea dă greș”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel