Carmen Harra, noi previziuni pentru anul 2023: „Începutul ultimilor 10 ani fatidici”

Data actualizării: | Data publicării:
Carmen Harra, captură video YouTube
Descriere foto: Carmen Harra, captură video YouTube

Carmen Harra vine cu noi previziuni pentru anul 2023.

Carmen Harra a fost invitată în emisiunea Online Story, de la Wowbiz, unde a vorbit despre anul 2023 și schimbările pe care le prevede pentru omenire. 


"2023 marchează începutul ultimilor 10 ani fatidici, de transformare, pentru că trecem de la un nivel de percepție, evoluție mentală la un alt nivel.

Sub influența energetică a semnului aerului, noi devenim mult mai deschiși, mai luminoși și într-un fel mai receptivi la forțele superioare. De aici o să constatăm enorm de multe schimbări la nivel economic, de guvernământ, deci omenirea se schimbă în 10 ani și în 200 de ani. Se schimbă în bine, pentru că noi intrăm într-o eră a iluminării. Am stat în 2000 de ani în ceea ce se numește dominația subconștientului, forțele emoțiilor negative.

Omenirea a trecut prin atâtea războaie, în special în ultimii 200 de ani. Noi intrăm în era digitală, o vedem foarte prezentă. Asta înseamnă că banii sunt digitali, nu mai sunt de hârtie, acum e un moment de transformare și de intrare în 2023 a unui colaps monetar care este necesar pentru evoluția monetară de care vorbim în viitor.", a declarat Carmen Harra, în emisiunea Online Story, de pe YouTube.

Carmen Harra: „Banul începe să nu mai aibă valoare”

"2023 este un an din multe puncte de vedere mai bun, mai deștept, mai introspect, mai dornic de pace, de evoluție, de iluminare. Noi ne dăm seama că trecem prin transformările monetare prin care trecem, însă omenirea în 2023 nu va sta mai bine material, va vedea doar căderea unui sistem. Asistăm la o inflație fără precedent și asta ne afectează direct, mai ales pe cei care vor să își cumpere o casă, să facă niște investiții, doar că sistemul monetar devine foarte labil, vulnerabil, iar de pe o zi pe alta, banul își pierde valoarea. Această situație este necesară în evoluția noastră. E greu să înțelegem, dar și România și lumea întreagă are de suferit din punct de vedere monetar. E o perioadă foarte dificilă prin care trecem. Eu le tot spun oamenilor, cât mai puteți faceți investiții, pentru că banul începe să nu mai aibă valoare. Singurele lucruri de valoare sunt cele solide, tangibile, palpabile, cum ar fi terenurile, pământurile.", a mai mărturisit Carmen Harra.

Covid dispare, dar apar alte amenințări 


"Apar alți viruși. Acest Covid, forma asta de virus care nu a fost neapărat respiratorie, ci mai degrabă circulatorie, ajunge la un final. Se încheie anul acesta, dar rămân reminescențe. Eu întotdeauna am anticipat că apar viruși de ordin digestiv, care creează probleme cu sistemul digestiv, care poate să fie și mai complicate, decât cele de sistem respirator. Vom găsi soluții, vom mai fi testați de acest virus în următorii ani, însă ceea ce este senzațional pentru noi este că începem să găsim soluții la bolile genetice, la bolile de orice natură. Omenirea se îndreaptă foarte repede spre longevitate. În pofida acestor viruși, oameni care au murit, aspectul extrem de pozitiv este că noi vom găsi soluții să prevenim boli cardio-vasculare, cancerul.", a precizat Carmen Harra, la Online Story.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel