Carmen Harra, previziuni care ar putea să îi sperie pe unii români, mai ales în luna noiembrie a acestui an. Ce schimbări s-ar putea produce în România

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Carmen Harra, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Harra, Facebook

Carmen Harra a făcut o serie de previziuni despre schimbările care ar putea avea loc în România, în special în luna noiembrie a acestui an.

Carmen Harra a dezvăluit ce schimbări s-ar putea produce în următoarea perioadă, în România. Celebra clarvăzătoare a precizat că, în luna noiembrie, românii vor avea pare de o surpriză neașteptată. Aceasta susține că vor apărea schimbări generate de cei care s-au săturat de situația în care România se află de o bună perioadă de timp. Totodată, Carmen Harra a mărturisit că trebuie să fim atenți la aceste schimbări. 

Carmen Harra, previziuni neașteptate pentru luna noiembrie

„Văd în luna noiembrie că se va întâmpla ceva puternic în România, pentru că românul este tare săturat. Văd o revenire la proteste, pentru că întotdeauna intervenția divinității își spune cuvântul și ceva o să se întâmple care ne ajută să ne eliberăm de aceste personaje care, de fapt, trebuiau să plece de multă vreme”, a spus Carmen Harra, într-un live pe pagina sa de Facebook.

Carmen Harra, despre atragerea banilor în viața noastră

Carmen Harra a dezvăluit cum atrage banii în viața ei. Celebra clarvăzătoare a ținut să le spună și celor din jurul ei care este secretul, dar și ce nu trebuie să faci pentru a atrage sume frumușele în bzunarul tău. 

Carmen Harra s subliniat faptul că principiul după care s-a ghidat a ajutat-o să scape de probleme financiare, deși  a ajuns în Statele Unite ale Americii cu doar 40 de dolari în portofel.

„Am plecat în SUA cu 80 de dolari, iar cu 40 mi-a luat un parfum bun, am zis că văd eu apoi ce fac. Aveam cu mine o pereche de pantofi primiți de la o prietenă, o rochiță și o pijama.

Dar am ajuns cu 40 de dolari, în câteva săptămâni aveam 20.000 de dolari! Apoi m-am răzbunat și mi-am luat tot ce mi-am dorit și am visat. Am refulat!”, a dezvăluit Carmen Harra, la Antena Stars.

Carmen Harra: „Să nu vă fie frică să puneți cât mai multe zerouri”

Clarvăzătoarea recomandă manifestarea banilor prin scrierea sumelor dorite pe o hârtie. Totodată, aceasta a precizat că nu este bine să gândești negativ, deoarece vei atrage doar lucruri negative în viața ta.

„Banii sunt o formă energetică, noi oamenii suntem o formă energetică. Noi trebuie să generăm banii, iar ei fiind formă energetică avem tot felul de modalități prin care să-i atragem în viața noastră.

Dacă în fiecare zi când ne sculăm spunem ‘vai de mine, n-avem bani să cumpărăm, nu avem, nu putem’, nu o să avem niciodată, pentru că aceste cuvinte au putere în univers, iar ce spunem noi, devenim.

Energia asta materială se manifestă prin numere, deci ne scriem nouă un cec. Să nu vă fie frică să puneți cât mai multe zerouri. Ne scriem pe hârtia respectivă sume”, a spus clarvăzătoarea.

Citește și: Carmen Harra, dans în colanți pe TikTok. Clarvăzătoarea a devenit imediat virală

Divorțurile „anunțate” de Carmen Harra. Clarvăzătoarea a prezis destrămarea unor cupluri celebre: „Relația asta devine abuzivă și o să se termine foarte prost”

Carmen Harra, previziuni CUTREMURĂTOARE: „Vine foametea. Oamenilor le este frică”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel