Carmen Harra, previziuni CUTREMURĂTOARE: „Vine foametea. Oamenilor le este frică”

Data publicării:
Sursa foto: Carmen Harra, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Harra, Facebook

Carmen Harra face previziuni terifiante despre omenire. Celebra clarvăzătoare a făcut un anunț neașteptat. 

”Într-adevăr vine foamete, iată, trăim niște călduri… Nu știu cum este România. Dar, aici, e neobișnuit de cald. Copiii mei au fost în vacanță și n-am putut să ieșim din casă nici pentru o secundă, pentru că pur și simplu mureai de căldură.

Adică, iată că această problemă de care noi vorbim, cu încălzirea planetei, este de fapt o realitate, o realitate tristă, cruntă, cu care ne confruntăm și care în timp va duce la schimbările bolilor, la schimbări planetare”, a spus Carmen Harra într-un interviu acordat Adrianei Bahmuțeanu.

Previziunile terifiante ale clarvăzătoarei Carmen Harra

„Revin alte pandemii, sub formă de alte virusuri și alte probleme de care suntem încercați. Dar nu, nu acest COVID. Acest COVID a ajuns la sfârșit. El va rămâne, că lumea îl va mai face. Acum se tratează altfel, înțelegem altfel, dar nu cred că el mai pune probleme majore.

Oamenilor le este frică și că vine foametea. Asta e un alt aspect al problemelor cu care ne confruntăm. Deci, COVID-ul nu mai devine prioritate. A fost prioritar o perioadă de timp, acum nu mai este prioritar. Acum prioritatea sunt alte elemente, cum ar fi inflația. Într-adevăr, inflația duce la toate celelalte consecințe dramatice”, a mai spus Carmen Harra.

Divorțurile „anunțate” de Carmen Harra

Multe vedete se înghesuie să se căsătorească „la minut”, în Las Vegas, în capela lui Elvis. 

Invitată în emisiunea „Exclusiv Vip”, de la Prima TV, Carmen Harra a vorbit despre uniunile care au loc în această capelă și spune că acest loc ar aduce ghinion tinerilor însurăței. Mai mult, ea a analizat și câteva uniuni ale unor vedete din  România, care, în final, au ajuns la divorț. 

Care sunt vedetele din România care s-au căsătorit în capela lui Elvis din Las Vegas și au divorțat

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit religios în Las Vegas, în capela preferată a vedetelor de la Hollywood. Mariajul lor nu a durat. 

 

„Ei sunt o relație temporară. Sunt doi oameni care se cunosc, la un moment dat, în viață. Pot să se căsătorească, dacă vor, dar relația lor nu are cum să dureze. Iar eu am spus de multe ori asta, despre ei doi, că relația lor nu va dura”, a explicat Carmen Harra, în emisiunea de la Prima Tv.  

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană

 

În capela din Las Vegas s-au cununat, în 2004, și Adriana Bahmuțeanu cu Silviu Prigoană. Nici mariajul lor nu a durat, ba chiar s-a terminat cu scandal. 

„Același lucru i l-am spus și lui Bahmuțeanu, în 2007 sau în 2008, că se va despărți. Și există această înregistrare, dintr-o emisiune a ei, când am venit în România, după 17 ani și am fost invitată la ea și m-a întrebat dacă rămâne cu Prigoană. I-am spus - absolut nu. O să divorțezi de el. Asta era la 4 ani după căsătoria lor și iată că s-a întâmplat. Ba mai mult, am avertizat-o că relația asta devine abuzivă și o să se termine foarte prost, în special pentru ea. Și iată, exact ceea ce s-a întâmplat”, a mai spus celebra clarvăzătoare

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel