Carmen Harra, previziune optimistă despre Gabi Luncă: „Are o cumpănă foarte puternică, ar putea trăi până la 87”

Data actualizării: | Data publicării:
Carmen Harra, previziune despre Gabi Luncă. Colaj Foto Facebook
Descriere foto: Carmen Harra, previziune despre Gabi Luncă. Colaj Foto Facebook

Carmen Harra a analizat destinul lui Gabi Luncă, internată la Terapie Intensivă  din cauza infectării cu noul coronavirus. 

Gabi Luncă, în vârstă de 81 de ani,  este internată în spital de 2 săptămâni, cu plămânii afecțati în proporție de 90%, în urma infectării cu noul coronavirus. În acest moment, starea artistei este stabilă, iar fiica ei spune că medicii sunt optimiști în privința mamei sale. 

“Înainte să mă sunați dumneavoastră, cu o oră, am primit o veste cum că nu mai este în stare critică, dar este în Terapie Intensivă. A ieșit din starea critică, dar doctorii sunt rezervați, au spus că evoluția acestui virus este neașteptată și oricând se poate deteriora, din nou, starea ei.


Dumnealor nu ne-au dat mari speranțe, ne-au spus doar că s-a oprit inflamația din corp. Acum, nu vă spun că e bine, dar nu mai este critică. Evoluția bolii este foarte, foarte surprinzătoare și nu știm ce se poate întâmpla. Avem încredere în Dumnezeu, ne rugăm la El, că doar El ne poate ajuta ”, a spus una dintre fiicele cântăreței, Estera Onoriu, pentru Fanatik, în urmă cu câteva zile

Cântăreața de muzică lăutărească a fost depistată cu COVID pe 8 marie, iar fiica ei spune că ar fi luat virusul de la nepoți.

„Partea bună este că nu este intubată. Partea rea este pulmonar este afectată. Noi ne rugăm Domnului.
Sperăm și credem că poate să facă o minune”, a completat Estera.

Gabi Luncă, infectată cu COVID-19. Ce se întâmplă cu marea artistă: "Respiră cu ajutorul unui plămân artificial'


Gabi Luncă a reușit să depășească mai multe probleme grave de sănătate. Artista a reușit să învingă cancerul de sân.

Acum, aflată în fața din nou în fața unei cumpene, Carmen Harra vine cu previziuni optimiste și spune că marea doamnă a muzicii lăutărești ar putea depăși aceste probleme. 


Dacă ne uităm la codul vieții observăm o cumpănă la 83 de ani și atât are ea acum. Codurile divine ne arată când avem cumpene, ne arată cât trecem prin viața asta. Gabi Luncă are o cumpănă foarte puternică, ar putea trăi până la 87 și nu putem decât să sperăm”, a declarat aceasta în cadrul emisiunii ”Exclusiv VIP”.

 

Carmen Harra a prezis și moartea maestrului Nelu Ploieșteanu, care s-a stins din viață în această dimineață. 

Carmen Harra, previziuni despre starea de sănătate a lui Nelu Ploieșteanu: „Să ne rugăm”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel