Gabi Luncă, infectată cu COVID-19. Ce se întâmplă cu marea artistă: "Respiră cu ajutorul unui plămân artificial'

Data actualizării: | Data publicării:
Gabi Lunca, foto Facebook
Descriere foto: Gabi Lunca, foto Facebook

Fiica cea mare a artistei Gabi Luncă a făcut noi dezvăluiri despre starea de sănătate a mamei sale.

Gabi Luncă este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară și lăutărească. De mai bine de două săptămâni, marea artistă duce o luptă grea cu virusul ucigaș, care a pus stăpânire pe întreaga lume.

Fiica cea mare a artistei a declarat că mama ei este conștientă, însă respiră în continuare printr-un plâmân artificial. Mai mult decât atât, aceasta a mărturisit că ţine legătura cu mama sa prin intermediul asistentelor din spital.

 “Mama are o situaţie staţionară, sărăcuţa! E conştientă, dar respiră cu ajutorul unui plămân artificial, la care este conectată de zile bune. Nu este intubată, însă!”, a declarat, pentru playtech.ro, Estera Onoriu, fata cea mai mare a lui Gabi Onoriu. 

Estera Onoriu a dezvăluit și de unde a contractat mama ei virusul. Se pare că de la menajera familiei a fost cea care i-a dat mamei sale boala.

 “Din cercetările noastre, îmbolnăvirea mamei s-ar datora menajerei noastre. Ea e cea de la care ar fi plecat boala. Nu a ştiut, nu a realizat în timp util că a luat boala, la rândul ei, iar când a făcut, era prea târziu, fiindcă în cazul mamei s-a impus foarte repede spitalizarea sa, dată fiind şi vârsta pe care o are”, a mai spus Estera Onoriu pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel