Carmen Harra, previziuni despre starea de sănătate a lui Nelu Ploieșteanu: „Să ne rugăm”

Data publicării:
Carmen Harra, Nelu Ploieșteanu, colaj, sursa foto Facebook
Descriere foto: Carmen Harra, Nelu Ploieșteanu, colaj, sursa foto Facebook

Nelu Ploieșteanu trece prin clipe grele, după ce s-a infectat cu COVID-19. Artistul este internat la secția ATI. 

Nelu Ploieșteanu este internat la Terapie Intensivă de mai multe zile, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Artistul a ajuns în stare gravă la spital, plămânii fiind afectați în proporție de 70%. Celebra clarvăzătoare Carmen Harra a făcut previziuni cu privire la starea de sănătate a artistului.

„Codificarea lui este 7. Câți ani are? 70. Din nou trece printr-o cumpănă foarte mare, putem doar să ne rugăm. Longevitatea lui nu bate de 70 și ceva de ani. În codul lui nu există energia să îl treacă de această vârstă. Sper că el să treacă peste această cumpănă, dar mă îndoiesc”, a spus Carmen Hara în emisiunea Exclusiv VIP de la Prima Tv.

 
Carmen Harra a analizat și destinul lui Gabi Luncă care se află de mai mult timp internată în spital, tot din cauza infectării cu noul coronavirus. 


„Dacă ne uităm la codul vieții observăm o cumpănă la 83 de ani și atât are ea acum. Codurile divine ne arată când avem cumpene, ne arată cât trecem prin viața asta. Gabi Luncă are o cumpănă foarte puternică, ar putea trăi până la 87 și nu putem decât să sperăm”, a mai spus clarvăzătoarea. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel