„2023 este anul lui Dumnezeu”. Carmen Harra, previziuni pentru noul an: „O să trăim 200 de ani”

Data actualizării: | Data publicării:
Carmen Harra, Foto Facebook
Descriere foto: Carmen Harra, Foto Facebook

Carmen Harra a făcut o nouă serie de previziuni pentru anul 2023. 

Carmen Harra este extrem de cunoscută pentru previziunile pe care le-a făcut de-a lungul timpului, fie cu privire la evenimentele dezastruoase care au lovit lumea, fie chiar la anumite divorțuri care au cutremurat, de-a lungul timpului, lumea mondenă. Celebra clarvăzătoare a făcut acum o nouă serie de previziuni pentru noul an care vine. Așadar, anul 2023 este caracterizat de cifra șapte, o cifră extrem de puternică, care are multe de spus. 

„Ne așteaptă multe în 2023. Dacă o luăm numerologic picăm pe cifra 7, care înseamnă inteligență. Anul acesta e un an a lui Dumnezeu, vine cu încărcătură divină, cu reflexie, trebuie să reflectăm asupra ce ni s-a întâmplat până acum. Din multe puncte de vedere, este un an benefic, însă pentru cei care sunt născuți în cifra 7, Putin, de exemplu, au o schimbare peste noapte a vieții lor, în general. Regina Angliei era cifra 7 și nu a putut să conducă mai mult de 70 de ani, așadar menirea ei s-a încheiat, viața ei, când a intrat în cifra 7. Dacă stăm să reflectăm unde am ajuns, atunci ne dăm seama că ce urmează e o mare schimbare. Numărul 7 poate produce și o trezire a umanității, vine cu niște schimbări absolut incredibile. Pe parcursul anului o să înțelegeți mesajul meu de acum”, a declarat Carmen Harra, pe rețelele de socializare.

Te poate interesa și: Carmen Harra, avertisment pentru 2023: „Ăștia sunt anii fatidici. Biblia mereu vorbește de perioada aceea de 7 ani în care oamenii suferă de boli, de sărăcie, de foamete”

 

„Anticipez o monedă globală în omenire”

Previziunile sunt făcute pentru a preveni dezastre, spune Carmen Harra, care mărturisește faptul că războiul din Ucraina putea fi prevenit, dacă puterile își doreau cu adevărat acest lucru. Mai mult, la nivel global, celebra clarvăzătoare spune că va apărea o nouă monedă, valabilă pe tot mapamondul.

„Sistemele și structurile create de noi nu mai merg. Dacă te gândești la banii de hârtie, acum 200 și ceva de ani, nu existau. Noi face anticipări astfel încât omenirea să prevină, ceva s-ar putea produce, dar dacă tu ai înțelepciune și lucrezi asupra situației, o poți preveni. Așa s-a întâmplat și când am spus de război, nu suntem destul de luminați. Așa se creează diferite nenorociri. Trăim o perioadă tristă în omenire, până în următorii ani, până când vom spune stop lucrurilor care nu mai merg. 2023 este anul care începe să ne dea sentimentul clar că nu mai continuăm pe sistemul monetar actual și că trebuie să ne concentrăm pe altceva. În anul acesta forțele lumii se întâlnesc și eu anticipez o monedă globală în omenire. Totul devine electronizat, o monedă colectivă. Asta nu înseamnă că mergem spre o globalizare.”, a continuat ea. 

Te poate interesa și: „Eu nu știu cine este Theo Rose”. Carmen Harra o pune la punct pe artistă, după ce aceasta s-a arătat deranjată de previziunile făcute

 

„Facem eforturi extraordinare să intrăm în spațiu”

2023 vine și cu sfârșitul războiului din Ucraina, dar și cu multe alte surprize pentru omenire. 

„Se termină războiul din Ucraina. Acum spun cu toată convingerea că putem merge în spațiu și că intrarea în spațiu a oamenilor devine clară în 2023. Facem eforturi extraordinare să intrăm în spațiu, pentru că vrem să ne extindem, o să trăim 200 de ani, vom trăi foarte lung și foarte bine. Vom găsi toate metodele de vindecare, 2023 un portal spre multe lucruri miraculoase, greu de anticipat. Extratereștrii există, nu  este o fantezie, există.”, a mai spus Carmen Harra. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel