Carmen Harra îi prevestește viitorul Anei Morodan. Ce se va întâmpla cu ea, după internare: „Experiențele astea dramatice duc la transformări uriașe”

Data publicării:
Carmen Harra, Ana Morodan, captură video Youtube, Instagram/ colaj Spectacola
Descriere foto: Carmen Harra, Ana Morodan, captură video Youtube, Instagram/ colaj Spectacola

Carmen Harra a dezvăluit ce se va întâmpla în viitor cu Ana Morodan. 

Cazul Anei Morodan a ridicat mai multe semne de întrebare, întrucât foarte multe persoane se chinuie să înțeleagă ce a determinat-o pe Contesa Digitală să se urce la volan, după ce a consumat acele substanțe interzise. De curând însă, în mediul online circulă vestea că aceasta s-ar fi internat într-un spital de psihiatrie pentru a se vindeca de toate traumele care îi umrăresc viața. În acest sens, Carmen Harra spune că nu este întâmplător faptul că acest lucru s-a întâmplat în 2023, când anul este sub cifra 7, cifra Anei Morodan. Cu toate acestea, clarvăzătoarea este sigură de faptul că aceasta va reuși să treacă cu bine această provocare și își va schimba viața radical.

„Cred că lucrurile erau grave, pentru că dacă consuma anumite substanțe, care influențează capacitea creierului de a funcționa normal, s-au produs niște tulburări neurologice, psihice, așa că a făcut foarte bine că s-a internat și să sperăm că scapă de adicție. Am senzația că a devenit dependentă la ceva, și-a pierdut controlul și internarea o s-o salveze. Ea este la sfârșitul unei etape de 12 ani din viața ei și abia în anul următor începe o altă etapă. Se va transforma și experiențele astea dramatice duc la transformări uriașe în viața unui om.

Știu că o să treacă peste încercarea asta, dar nu va mai fi niciodată cea pe care o știți. Își va reconsidera felul în care trăiește și în special relația ei cu ea, care nu a fost cea mai bună, de asta a ajuns în situația asta. Sunt sigură că are forța să treacă peste asta. Toți cei care sunteți codificați cu cifra 7, cum este ea, treceți prin evenimente majore în evoluție, asta i se adresează și lui Putin. Ce s-a întâmplat cu ea nu e întâmplător, dar o să ducă la o schimbare majoră, o să treacă peste asta.”, a declarat Carmen Harra, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Citește și: Ana Morodan face praf femeile din România: „Își târăsc partenerii cu ele la...”. Contesa Digitală a spus-o fără perdea

Ce a însemnat arestul de 24 de ore pentru Ana Morodan

Ana Morodan a fost arestată timp de 24 de ore după incidentul în care a fost implicată, lucru care a făcut-o pe aceasta să realizeze gravitatea situației în care se află, dar și dependența de medicamente cu care se confruntă.

“Pentru mine privarea de libertate pentru 24 de ore a fost șocul realizării că ești captiv în tine, practic în tot iadul pe care îl creează mintea ta. Eu ajunsesem să iau pastile și când ieșeam cu trei oameni în oraș. E destul de greu și cred că atât de șocant pentru mulți oameni că un om care pare tot timpul foarte puternic, la un moment dat clachează și când clachezi și ești persoană publică, ți-o iei public de la toată lumea”, a spus Ana Morodan la vremea aceea.

VEZI și: Iulia Albu a răbufnit, după ce Ana Morodan a condus băută și sub influența substanțelor interzise. Ce spune vedeta despre viața de influencer: ”Celebritatea nu omoară și nu distruge...”

„Sunt un om care a încercat să nu-și uite esența din interior”

Ana Morodan este conștientă de faptul că s-a pierdut pe sine, motiv pentru care a recunoscut faptul că nu reprezintă un exemplu demn de urmat pentru tinerii din comunitatea sa. 

“Ana reală este un om care a trecut prin multe situații în viață, de toate felurile. Sunt un om care a încercat să nu-și uite esența din interior. Sunt un om cu bune și cu rele. Un om care s-a pierdut pe sine. Care se caută pe sine, care încearcă să înțeleagă care e adevărul ei într-o lume în care nu se mai regăsește. Credeam că pastilele o să mă ajute să fiu bine, dar după ce le trecea efectul nu eram bine. Sunt un om care o să își asume consecințele acțiunilor ei până la capăt. Să nu faceți ca mine. Nu sunt un exemplu acum”, mai spunea celebra infleunceriță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel