Ana Morodan face praf femeile din România: „Își târăsc partenerii cu ele la...”. Contesa Digitală a spus-o fără perdea

Data actualizării: | Data publicării:

Ana Morodan vine cu declarații în privința filosofiei de mall, din anul 2023.

Devenită una dintre cele mai discutabile personalități din România, Ana Morodan, numită și Contesa Digitală datorită aparițiilor sale extravagante în mediul online, dar și sfaturilor pe care le oferă fanilor, se află în prezent sub auspiciul unei clinici specializate în neutralizarea dependențelor precum alcoolism sau dependența de narcotice.

VEZI ȘI: Ana Morodan, primele declarații cu ochii în lacrimi, după incidentul cu poliția: „Nu sunt primul om care a condus la volan sub efectul unor substanţe”

Trei dosare penale

Aflată în acest moment dificil din viața sa, Ana Morodan s-ar fi  înscris la această clinică specializată pe fondul unor neînțelegeri cu autoritățile și bunele moravuri dictate de societate, aceasta fiind prezentă în trei dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului și a altor substanțe interzise de lege, conform digifm.

VEZI ȘI: Ana Morodan, tratament de lux. Cât costă o noapte la clinica de psihiatrie la care s-ar fi internat Contesa Digitală

Potrivit Fanatik, Ana Morodan ar fi ales o clinică de psihiatrie din afara Bucureștiului pentru a încerca să depășească perioada dificilă cu care se confruntă, și, deși trebuia să se prezinte pentru controlul judiciar la Poliția Voluntari, aceasta a primit acordul procurorului de dosar pentru a se putea interna.

VEZI ȘI: Ana Morodan, decizie radicală, după scandalul creat. Contesa Digitală s-ar fi internat la psihiatrie

Critici la adresa comportamentului femeilor: „Nu o să înțeleg niciodată”

Cu toate acestea, Contesa Digitală, s-ar fi aflat în mall și  nu a putut să nu observe câteva iz-uri sociale care nu i-au făcut pe plac deloc:

„Nu o să înțeleg niciodată femeile care își târăsc partenerii de viață cu ele la cumpărături și-i țin pe săracii în picioare, pe scaune și îi întreabă se potrivește mov cu roz, merge plisat cu in…  Măi, nu...”,a spus Ana Morodan, potrivit wowbiz.

Despre Ana Morodan

Ana Morodan este o bloggeriță de modă și lifestyle, influencer, autoare și antreprenoare din România. Ea a devenit populară în România datorită blogului său de modă, anamorodan.com, pe care l-a lansat în 2009. De-a lungul anilor, Ana Morodan a devenit una dintre cele mai influente bloggerițe din țară și a câștigat mai multe premii pentru munca sa, printre care premiul pentru Cel Mai Bun Blog de Modă la Elle Style Awards Romania.

Ana Morodan este cunoscută pentru stilul său unic și eclectic, precum și pentru spiritul său antreprenorial. Pe lângă blogul său, ea a lansat mai multe afaceri de succes, inclusiv propria ei marcă de modă și o agenție de marketing digital.

De asemenea, a scris mai multe cărți, printre care "Dieta Chic" și "În Pantofii Mamei Mele", și este un vorbitor obișnuit la conferințe și evenimente pe teme precum moda, antreprenoriatul și dezvoltarea personală.

În ultimii ani, Ana Morodan s-a implicat tot mai mult în cauze sociale și de mediu, folosind platforma sa pentru a promova sustenabilitatea și a sensibiliza cu privire la probleme precum schimbările climatice și drepturile animalelor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel