Monica Tatoiu intervine în scandalul momentului. Vedeta a prevestit divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Un bărbat care a înșelat o dată, o are în sânge”

Data actualizării: | Data publicării:
Monica Tatoiu, foto Facebook
Descriere foto: Monica Tatoiu, foto Facebook

Monica Tatoiu spune că a prevestit divorțul dintre  Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. 

Monica Tatoiu afirmă a avut la un moment dat discuții cu Anamaria Prodan și că i-a spus părerea ei despre mariajul cu Laurențiu Reghecampf. Mai exact, vedeta nu a crezut niciodată că relația lor va merge, din cauza diferențelor de caracter. 

”Eu i-am spus că nu e bine. E greu să trăiești cu o femeie cu personalitatea ei sau a mea. Eu am învățat să tac mult. Mediul e propice. Am citit declaratia ei. Unei femei care a fost obișnuită să conducă este foarte greu să accepți și atunci fiecare reacționează. Ea este impuslivă, ea nu vrea să divorțeze. Dar dragoste cu forța nu se poate, nicio femeie nu poate admite asta”, a spus Monica Tatoiu, în cadrul unei emisiuni TV.


Mai mult decât atât, Monica Tatoiu a avut un mesaj și pentru noua iubită a lui Laurențiu Rechecampf, Corina Bilcon, tânăra despre care se zvonește că ar fi însărcinată. Vedeta spune că un bprbat care a înșelat o dată, sigur o va mai face și cu altă ocazie. 


”Am văzut fotografiile, frumoasă fata, tinerețea este frumoasă. În viață trebuie să te gândești pe ce îți clădești fericirea. Femeia aia trebuie să înțeleagă că dacă face un copil cu unu bogat, nu îl leagă de ea. Dar un bărbat care a înșelat o dată, o are în sânge și dacă tu femeie desparți un tată de familia lui…. Când există părinți, divorțul părinților are un impact… În cazul ăsta și Anamaria a avut o situație de asta. El atunci și-a lăsat soția și un copil. Îmi pare rău pentru ei, a fost un cuplu foarte frumos”, a mai adăugat vedeta la TV, potrivit SpyNews.

 

Anamaria Prodan, noi declarații despre divorț: „O să-i oferim șansa de a alege tot ceea ce își dorește”

 

Laurențiu Reghecampf a confirmat despățirea de Anamaria Prodan și a declarat pentru CANCAN.RO că a depus actele de divorț, după ce în spațiul public au apărut zvonuri cum că ar deveni tată pentru a treia oară. 


Chiar dacă timp de câteva luni bune Anamaria Prodan a încercat să îi ia apărarea soțului ei și să nege toate zvonurile apărute în presă, acum totul s-a schimbat radical. Impresara face noi declarații despre divorțul de Laurențiu Reghecampf. 


„Noi, sufletele mărețe ale familiei Reghecampf si Prodan, l-am iertat pe LAURENTIU REGHECAMPF si am înțeles ca el, sufletul superb si sclipitor, bun si credul a realizat greșeală si va sta probabil si mai aproape de familia lui, in ciuda celor care așteptau si își frecau mâinile de fericire ca vor vedea, in direct, declinul unei DINASTII. NICIODATA NU VEȚI VEDEA AȘA CEVA LA NOI pentru CA NOI NE IUBIM si, dacă suntem suflete evoluate, nu hulim, nu facem circ, nu lovim,  nu înjuram, ci respectam alegerile fiecăruia. Ce dovada mai mare de iubire, respect si recunostiinta  putem noi, familia, sa-i oferim  SOARELUI NOSTRU, LAURENTIU REGHECAMPF? O sa-i oferim șansa de a alege tot ceea ce își dorește si considera ca îl face fericit! O sa-l susținem necondiționat, o sa-l aparam si ridicam de fiecare data când drumul lui merge către un “dead end “! Doar Sufletele neevoluate gândesc superficial si penibil, aplicând  răutate in tot ceea ce întreprid, dar nu ii judec pentru că toate sufletele sunt bune in fata lui Dumnezeu!


Nu am sa-mi lovesc soțul niciodată, orice se va întâmpla, si nu ma interesează nimic din ce si dorește lumea sau orice încearcă sa inoculeze in sufletul sotului meu oricine! Dimpotrivă, noi familia o sa-l susținem si mai tare si ii dorim mult succes in orice decizie ia! O sa fim mereu prezenti in viata lui si, dacă cineva va încerca sa-l îngenuncheze sau să-l umilească, sa-i facă orice fel de rău, va cunoaște cel mai cumplit URAGAN de pe pământ numit PRODAN”, este o parte din comunicatul transmis de Anamaria Prodan, cu privire la separarea și divorțul de Laurențiu Reghecampf, potrivit Fanatik.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel