Carmen Grăbenișan se teme pentru sănătatea ei. Vedeta crede că e IPOHONDRĂ: „Este o boală psihică. Ai impresia că ai toate bolile”

Data actualizării: | Data publicării:

Carmen Grăbenișan se află într-o situație dificilă, după ce, mai multe zile la rând, a simțit o durere puternică în piept.

Carmen Grăbenișan le-a împărtășit internăuților ultimele informații despre starea ei de sănătate, chiar în ajunul zilei sale de naștere. 

După ce, în urmă cu câteva luni, a fost diagnosticată cu noul coronavirus, vedeta a trecut printr-un cumul de simptome extrem de supărătoare. A reușit să învingă boala și să-și revină complet, însă, de câteva zile, sănătatea influencerei s-a deteriorat. Vedeta spune că simte o durere puternică în zona pieptului și că este foarte speriată. S-a terstat chiar și pentru COVID, dar rezultatul a fost negativ. Bloggerița afirmă că nu fumează mult și este extrem de îngrijorată, așa că s-a grăbit să-și facă o programare la medic, pentru a afla cauza stării ei. 

Carmen Grăbenișan, momentul adevărului. Ce operații estetice și-a făcut vloggerița: „Am exagerat cu acea intervenție”

”De o săptămână și ceva, am resimțit o durere tot mai puternică în piept. Mă doare când respir, are loc un disconfort dus spre durere când trag aer adânc în piept. Mi-am făcut și câteva teste rapide de COVID. Au ieșit negative, așa că mi-am făcut o programare la pneumologie. Și nu fumez mult, încât să resimt o astfel de situație, simptomul ăsta nu l-am mai simțit nici când am avut COVID”, a spus Carmen Grebenișan pe Instagram.

Ulterior, vedeta a transmis un nou mesaj pe rețelele de socializare, în care se destăinuie că are frecvent impresia că este bolnavă și că suspectează că ar fi impohondră, termen folosit pentru persoanele care își imaginează că au diverse boli. 

Garmen Grăbenișan, REȚETĂ de Tartă cu lapte condensat și lime


”Trebuie să mă tratez singură de ipohondrie. Ipohondria este o boală psihică, e atunci când ai impresia că ai toate bolile, dar poate nu ai nimic. La cel mai mic simptom eu mă programez la medic, nu stau să mă gândesc la chestii, dar totuși, mă năucesc puțin gândurile la început. Această ipohondrie nu-mi afectează viața, dar cred că-l afectează pe Alex. Nu exagerez cu nimic, doar exprim clar și evident absolut tot ce mi se întâmplă. Poate din afară sunt exagerată, dar eu nu simt asta”, a mai spuns vedeta. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel