Carmen Grăbenișan, momentul adevărului. Ce operații estetice și-a făcut vloggerița: „Am exagerat cu acea intervenție”

Data publicării:
Carmen Grebenișan, foto Instagram
Descriere foto: Carmen Grebenișan, foto Instagram

Carmen Grăbenișan a fost îndelung criticată pentru că ar fi apelat la bisturiu în scopuri estetice. Acum, una dintre cele mai cunoscute vloggerițe din România, rupe tăcerea despre intervențiile chirurgicale la care a fost supusă. 

Este una dintre cele mai apreciate vloggerițe din România. Are sute de mii de urmăritori, dar are parte și de critici. Carmen Grăbenișan este o femeie asumată, care nu se sfiește să vorbească despre elegerile ei și nici nu se sfiește să recunoască faptul că a apelat la intervenții estetice. 

 

„Sunt sigură că multe femei ascund că fac asta. Din păcate, se creează multă frustrare, multe femei cred că altele așa s-au născut, și e total fals, prefer să fiu asumată sută la sută. Mă ajută și pe mine, îi ajută și pe alții, iar de judecată puțin îmi pasă. Așa că toată viața cred că voi avea grijă de mine și mă voi folosi de aceste intervenții în avantajul meu. Consider că înseamnă grijă față de propria persoană, iar atâta timp cât sunt făcute cu bun gust, eu chiar le susțin”, a declarat Carmen Grebnișan, pentru revista Viva.

 

Ce operații estetice are

 

Vedeta afirmă că are o singură intervenție chirurgicală majoră, aceea de augmentare mamară. În rest, vloggerița a optat pentru intervenții minim invazive, cu alte cuvinte „trecătoare”.

 

Am o singură intervenție majoră, ce a presupus anestezie generală, implantul de sân. În rest, sunt intervenții minim invazive, toate fiind reversibile, nimic definitiv. În altă ordine de idei, trebuie refăcute o dată la câteva luni”, a explicat vloggerița.

 

Una dintre cele mai criticate intervenții ale vedetei a fost cea la buze, când aceasta a apărut cu buzele extrem de voluminoase, lucru care i-a adus o serie de comentarii malițioase în spațiul public. 

 

„Lumea poate să considere mereu ceea ce dorește, puțin îmi pasă de ce spun alții! Eu am sesizat faptul că am exagerat cu acea intervenție, pentru că m-am uitat în oglindă, nu pentru că mi-au spus alții asta. Am decis să dizolv tot ceea ce aveam, iar apoi am revenit cu o cantitate foarte mică în zona buzelor, care consider că e mult mai potrivită pentru fizionomia mea. Nu mă mai afectează de foarte mult timp răutățile din social media, a fost o decizie proprie, neinfluențată de altcineva”, a mai adăugat vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel